Home

https://68.media.tumblr.com/b618e0a1c24d28f9d362ab3c2742daec/tumblr_okwvi9SQqi1vk8ilho1_500.gif
Tudom tudom, a szokásos bloggeres bemutatkozásos duma, ami szinte nélkülözhetetlen egy blogon. Oké , essünk túl rajta, Ha magamat kellene jellemeznem egy szóval akkor az a szó a HÁZ lenne. Miért is éppen egy ház.. igen gondoltam hogy felmerül a kérdés. Nos minden ház telis tele van különböző ajtókkal, amelyek mind mind különböző helyiségekre nyílnak. Én is ilyen vagyok, tele vagyok  ajtókkal, melyek mind más és más oldalamat tudják feltárni előttetek. Ha kiváncsi vagy ezekre az odalaimra, akkor járd végig az összes ajtót és nézz be minden helyiségbe és fedezd az ajtók mögött rejlő titkaimat.

Home
Bebiiagymenések

 

 
rádkattintok

Ide azok a kedves kis pokémonok kerülnek ki, akiket naponta, vagy elég gyakran olvasok, tehát felkeltetted az érdeklődésemet, és szívesen megyek fel az oldaladra. 

Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”
Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”

 
Tervek

https://68.media.tumblr.com/fc2cff1928e09e2564c569e1a77572fa/tumblr_olooz81pxA1vk8ilho1_500.gif
Frappáns vagy nem frappáns témák amik éppen eszembe jutnak, és szeretnék majd róluk részletesebben írni. Eléggé szétszórt vagyok és feledékeny, úgyhogy jobban járok ha egy helyre összegyűjtöm ezeket, és így nem fogom elfelejteni miről is akarok majd pötyögni.Képtalálat a következőre: „pokeball png” Munkahelyi bakik
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Vásárló tipusok
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Ebay, wish ,aliexpress
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Hogyan szórd a pénzed.
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Életem nagy lépése, és bukása
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Szenvedélyek viharában
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Harcok önmagammal
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Betekintés a nőkbe ( +18 )
Képtalálat a következőre: „pokeball png” A kulisszák mögött 
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Szégyen szendvicsek
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Barátság extrákkal
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Legyünk gyerekek
Képtalálat a következőre: „pokeball png” A kirekesztő társadalom
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Gyermekkorom kedvencei
 

 
Dumaláda

https://68.media.tumblr.com/2e46887f93df9066715bf643f33ddc5f/tumblr_ogwbfhaCvS1rpn9eno1_500.gif
Felesleges leírni hogy ne beszélj csúnyán , ne hirdess, ne szidj meg az összes többi megszokott szabályt a chat fölé kibiggyesztve. Ha akarsz úgyis káromkodni fogsz, ha akarsz úgy is kirakod ide az unalmas hirdetésedet, és megállás nélkül kezded szidni az oldalt vagy éppenséggel engem. Felőllem aztán nyugodt szívvel belekezdhetsz, de csak egyszer fogod tudni megcsinálni, mert már feltalálták a tiltás gombot amit nagyon szeretek használni.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatóim
Indulás: 2010-01-03
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CSS Codes

irka

Napjaimban..

2017.06.22. 13:10, Bebii

                                          Ohyeah, Despacito.. :D
https://68.media.tumblr.com/0ff9c45776e3745142497ddc169b78c1/tumblr_nrxyeeHs9u1rvs57po1_500.gif
Lassan két hete hogy itt vagyok Balatonlellén, és még mindig teljesen egyedül, szóval már kezdek beletőrődni a dolgokban, és egyre jobban összebarátkozom magammal.  :D Az elmúlt napok már azért kicsit keményebbek voltak legalábbis munka szempontjából. Komolyan mondom elgondolkoztam azon hogy ha hazamegyek az otthoni boltba, és megkérdezik milyen volt és mire jöttem rá, azt fogom mondani hogy , tele vagyok hiányosságokkal, mivel olyan faszán megkaptam a betanítást..és most itt Balatonon derülnek ki a dolgok, hogy mégis mennyi de mennyi minden kimaradt. És akkor én érzem magam kellemetlenül, mert tök úgy jön le a dolog mintha én lennék sík hülye, pedig egyébként nem így van, hanem rohadt sok mindent nem mutattak meg otthon, mert állandóan csak ugyanaz a feladat van kiosztva mindenkinek. Szóval magamban forrtam a méregtől amikor kaptam egy feladatot és csak néztem mint borjú az új kapura , hogy WTF ez most mit beszél? Igen, nagyon gáz. Megmondva őszintén tegnap volt az első olyan délutános műszakom ahol kivételesen nem én ültem kasszába. Még sosem vittem úgy délutánt hogy nem kasszás voltam.. Kibaszottul megterhelő volt, mert nem is nagyon vagyok hozzászokva, mellesleg rányomtunk egy kemény túlórát még este tizenegyig.. Majd megszakadtam, rendesen a halálos vizek vertek már...30-40 raklap.. és rakd ki. Off... I love Lidl.  Tehát este már úgy mentem haza hogy a 15 perces haza út kb fél óra volt mert menni alig birtam.

Ma reggeli szerencsétlenségemre, ott hagytam a boltban azt a nyomorult telefon töltőmet..és hogy ne legyen ennyire egyszerű..ellopták.  Voltak éjszakai átépítők,tehát nem tudni hogy hová tűnt..De ha megtudom akkor a kezét eltöröm , mert kénytelen voltam 3ezer forintért venni egy töltőt, miközben otthon van vagy 5 db.. Remélem hogy aki ellopta annak felrobban töltés közben a telefonja.

Kedd este volt egy nagyon vicces élményem. Akkor is délutános voltam, és már volt kb 11 óra amikor sétáltam a szállásra. Nagyon fáradt voltam, alig vártam hogy végre ledőjek a pihe puha ágyikóba.. Sétálok sétálok, oldalra nézek..mert hallottam valami zajt.. És nem hittem a szememnek.. Komolyan mondom háromszor megdörzsöltem a szemem hogy jól látok e.. Elösször azthittem beszívtam.. Majd a második felvetésem az volt hogy a sok munka átka ez a kurva fáradtság hogy káprázik a szemem. Tevéket láttam.  4-5 két pupú teve feküdt a kerítés mögött. Mondom ilyen a világon nincsen, én tényleg valami olyat szívhattam.. De le is fényképeztem, elküldtem egy barátnőmnek, aki kedvesen megnyugtatott hogy tényleg beszívtam :D Ugye milyen rendes? Aztán kiderült hogy a Magyar Nemzeti Cirkusz itt van Lellén.. Mondom jaj de jó, nem én vagyok a hülye XD..Szóval nekem ez annyira vicces volt, hogy az éjszaka közepén szinte röhögve sétáltam haza hogy én mennyire hülye vagyok. Bár szerintem mindenki meglepődne ha éjjel tevékbe botlana .
Van nálunk egy kis diáklány. És megmondva az őszintén eléggé tetszik nekem, és szerintem tök cuki és aranyos..Szép, jó alak, szép popsi.. Rendesen zavarba tud hozni, amikor olyan kis cukin beszél hozzám. Csak annyira zavar hogy fiatalabb nálam.. oké 18 éves .. DE akkor is :D Olyan liliomtipró érzésem lenne ha bármi is lenne valaha köztünk.. Pedig olyan kis megrontani való aranyosság..xD Sorry, de így gondolom.  Bár amúgy se nagyon tudom hogy lenne esélyem nála, mert olyan jókislány stílus, bár ki tudja. Talán bátor leszek, de lehet hogy nem. Ahogy az alkalom hozza. Nem tudom . Azért félek , mert nem szeretnék nyilvánosan koppanni.  
https://68.media.tumblr.com/0c7320e553adc5c6b38fb7910a9e2211/tumblr_o2hmaqoF4I1s2wio8o1_500.gif
Hétfőn nagyon, de nagyon nehezen rákényszerítettem magam , hogy EGYEDÜL, ismét EEEGGGYEEDÜL, menjek le a partra. Mivel találtam itt egy 5 perces utat a parthoz, és annyira jó és szép idő volt hogy már untam benti életet, és fürödni akartam. Nálam ez nagy szó hogy egyedül ilyenbe belevágok, tehát adtam egy hatalmas pirospontot magamnak, amiért leküzdöttem ezt a fóbiámat. Lementem a partra, és isteniiii volt az egész hangulat, a víz fantasztikus, és egyszerűen képtelen voltam hazajönni, 4-5 órán keresztül lennt napoztam, és fürödtem. A következménye az lett, megint csak annak hogy értelmes lény vagyok és basztam naptejet venni, hogy olyan kibekúrtan leégtem hogy másnap a munkába a mozgás volt a legnehezebb feladatom. De végülis ma már nagyon jó színem van, majdnem teljesen bebarnultam , aminek nagyon örülök. Végre kezdem elérni a mindennél jobban kívánt színemet.  Még pár ilyen alkalom, és teljesen csokoládé barna színem lesz. Imádom ezt a színt.  Eleinte alig voltak a parton, aztán később már hatalmas tömeg tódult össze. Nehéz volt, mert ugye én valamennyire kissebbségi komplekszussal küszködök, és azthiszem egy kis testképzavarom is van, meg persze önbizalmam is eléggé gyatra, meg utálom a testem és még sorolhatnám xD De megint csak nagy lépést sikerült megtennem, mert teljesen probléma mentesen és bátran mertem mutatkozni fürdőruhában, és egyáltalán nem zavart a tömeg. Első ilyen alkalmam volt.. És büszke vagyok magamra, tudom hogy nem nagy dolog, de nekem igenis az, mert eddig akárhányszor ilyen helyen jártam, mindig takargattam magam a törülközővel és napozni se mertem kifeküdni. És azthiszem hogy lesz még bőven ilyen fürdőzéses, napozásos napom, amit nagyon várok.

Még nincs hozzászólás.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt    *****    AJÁNDÉKOZZ ASZTROLÓGIAI ELEMZÉST, SZÜLETÉSNAPRA IS SZÉP AJÁNDÉK!    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Szereted az animéket és mangákat? Megismernél egy új fansub csapatot? Akkor itt a helyed! A rókák várnak rád ;)    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    EBERTIN: Kozmobiológia    *****    Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??    *****    Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!