Home

https://68.media.tumblr.com/b618e0a1c24d28f9d362ab3c2742daec/tumblr_okwvi9SQqi1vk8ilho1_500.gif
Tudom tudom, a szokásos bloggeres bemutatkozásos duma, ami szinte nélkülözhetetlen egy blogon. Oké , essünk túl rajta, Ha magamat kellene jellemeznem egy szóval akkor az a szó a HÁZ lenne. Miért is éppen egy ház.. igen gondoltam hogy felmerül a kérdés. Nos minden ház telis tele van különböző ajtókkal, amelyek mind mind különböző helyiségekre nyílnak. Én is ilyen vagyok, tele vagyok  ajtókkal, melyek mind más és más oldalamat tudják feltárni előttetek. Ha kiváncsi vagy ezekre az odalaimra, akkor járd végig az összes ajtót és nézz be minden helyiségbe és fedezd az ajtók mögött rejlő titkaimat.

Home
Bebiiagymenések

 

 
rádkattintok

Ide azok a kedves kis pokémonok kerülnek ki, akiket naponta, vagy elég gyakran olvasok, tehát felkeltetted az érdeklődésemet, és szívesen megyek fel az oldaladra. 

Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”
Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”

 
Tervek

https://68.media.tumblr.com/fc2cff1928e09e2564c569e1a77572fa/tumblr_olooz81pxA1vk8ilho1_500.gif
Frappáns vagy nem frappáns témák amik éppen eszembe jutnak, és szeretnék majd róluk részletesebben írni. Eléggé szétszórt vagyok és feledékeny, úgyhogy jobban járok ha egy helyre összegyűjtöm ezeket, és így nem fogom elfelejteni miről is akarok majd pötyögni.Képtalálat a következőre: „pokeball png” Munkahelyi bakik
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Vásárló tipusok
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Ebay, wish ,aliexpress
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Hogyan szórd a pénzed.
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Életem nagy lépése, és bukása
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Szenvedélyek viharában
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Harcok önmagammal
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Betekintés a nőkbe ( +18 )
Képtalálat a következőre: „pokeball png” A kulisszák mögött 
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Szégyen szendvicsek
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Barátság extrákkal
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Legyünk gyerekek
Képtalálat a következőre: „pokeball png” A kirekesztő társadalom
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Gyermekkorom kedvencei
 

 
Dumaláda

https://68.media.tumblr.com/2e46887f93df9066715bf643f33ddc5f/tumblr_ogwbfhaCvS1rpn9eno1_500.gif
Felesleges leírni hogy ne beszélj csúnyán , ne hirdess, ne szidj meg az összes többi megszokott szabályt a chat fölé kibiggyesztve. Ha akarsz úgyis káromkodni fogsz, ha akarsz úgy is kirakod ide az unalmas hirdetésedet, és megállás nélkül kezded szidni az oldalt vagy éppenséggel engem. Felőllem aztán nyugodt szívvel belekezdhetsz, de csak egyszer fogod tudni megcsinálni, mert már feltalálták a tiltás gombot amit nagyon szeretek használni.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatóim
Indulás: 2010-01-03
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CSS Codes

irka

Hogyan szerezz barátokat?

2017.06.21. 09:19, Bebii

Érezted már azt az érzést amikor nehezen tudsz barátokat szerezni mert vannak félelmeid?
https://68.media.tumblr.com/b01bee0f5b992ae9a43caade1db8f397/tumblr_np2nxjxT2I1rxhp7xo1_500.gif

Arra gondoltam hogy mi lenne ha valami hasznosabb bejegyzést is írnék,amivel talán előrébb tudom segíteni azokat akik hasonló problémával küszködnek.  Amióta itt vagyok a Balatonon, szinte teljesen egyedül telnek a napjaim, és az unatkozás már már teljesen felemészt, a jelenlegi barátom az saját magam, és a napi beszélgetéseim is saját magammal történnek . Hát ..tudjátok néha egy értelmes emberrel is kell beszélgetnem :D Nah, szóval a mostani kis ötletem az lenne, hogy én magam is megpróbálom le győzni azt a problémát, hogy ne legyek félénk, és merjek kezdeményezni barátkozás szempontjából. Mert igen, sajnos én is olyan vagyok hogy nem nagyon merek belevágni a kezdeményezésbe, félek hogy a másik nem akar velem barátkozni, vagy esetleg túlságosan tapadósnak tartanak. De rájöttem egy két dologra, és elhatároztam hogyha nem akarok egy befordult idióta lenni egy ilyen tök jó kis helyen, akkor igen is változtatnom kell. Ha érdekel titeket hogy mi a véleményem a barátság szerzésről, akkor olvassatok tovább.
 

Mutatkozz be bátran:
Amikor idejöttem, akkor nem is nagyon volt nekem ezzel problémám.  Szerintem nagyon fontos dolog az hogy ne féljünk bemutatkozni. Mert elég rossz az amikor belépsz egy társaságba, és azt sem tudod ki melyik fán terem.. Nem kell tartani semmitől, bátran odakell menni az emberekhez, kezet fogni és bemutatkozni. Mert én is értékelem azt ha valaki önként jön oda , és bemutatkozik, így legalább már megvan az első lépés, és a nevét tudom. Én is vettem a bátorságot és mindenkit akit csak megláttam nyugodtan oda mentem és nyújtottam a kezem. Mert szerintem ez baromira fontos dolog, és megfelelő lépés a továbbiakhoz.

Ne félj kezdeményezni:
A kezdeményezés mindig , mindenhol nagyon fontos szerepet játszik, mivel ha ez nincs meg akkor minden mehet a levesbe. Bármelyik fél részéről.  Nem kell félni attól hogy, nem sikerül valami. Ha nem , akkor próbálkozunk másnál. Ilyen egyszerű. Nyugodtan menjünk oda ahhoz aki szimpatikus, és kezdjünk el beszélgetni vele. Mert lehet hogy a másik fél is szívesen beszélgetne veled, csak ő is fél kezdeményezni. Ha meg mindketten féltek, akkor semmi értelmes dolog nem alakulhat ki, mert csak egymásra fogtok várni abban a reményben hogy hátha valaki végre elkezdi a társalgást.  Szóval csak bátran. Végülis nem eszitek meg egymást..és beszélgetni mindig jó, azt szerintem mindenki szeret.

Kérdezz nyugodtan:
A kérdéseknek is fontos szerepe van szerintem, mert így tudjuk megismerni a másikat. Én úgy gondolom hogy nem kell tartani attól sem hogy kérdezzünk. Ha szimpatikus valaki akkor nyugodtan lehet tőle kérdezni, akár munkával kapcsolatban, akár hobbi, vagy bármi. Persze kezdésnek azért ne azzal indíts hogy felbaszol egy intim kérdést :D Mert azt valószínűleg senki sem tolerálná elsőre. De nem kell magadban tartani ha valami érdekel a másikról, mert ha barátkozni szeretnél akkor nyilván megkell ismerned a célszemélyt.

Legyél nyitott:
Nyilván tőled is fognak kérdezni ha már valami elindult. És én rájöttem arra hogy nincs mit szépíteni, és nyugodtan lehetünk őszinték, és megnyílhatunk. Tehát ne úgy nézzen ki a dolog hogy feltesznek neked egy kérdést..és te odavágsz egy közömbös és bizonytalan " ahha"-t.. Én ezt nem szeretem, és ha én tudok normális kifejtett válaszokat adni, akkor elvárom a másiktól is. Szeretem ha valaki nyitott , és nem csak az adott megrögzött témáról kell csevegni.

Fontos a kedvesség:
Ez egy alapvető dolog szerintem. Már az első pillanattól kezdve olyan embert fogsz szimpatikusnak tartani, aki valamennyire kimutatja a kedvességet. Tehát nyilván előbb megyek oda egy olyanhoz aki rámmosolygott és kedves volt velem, mint mondjuk ahhoz aki aig akart még köszönni is.  Szerintem akkor is kedvesnek kell lennünk, ha más nem az, mert lehet hogy ha te kedvesebb vagy, és többet mosolyogsz akkor az is kicsit megnyíilik aki az elején nem nagyon mutatta ki a kedvesebbik oldalát. Szerintem ez nagyon fontos dolog, mert minden embernek jól esik a kedveskedés, ahogy nekem is, neked is..Légy kedves, mert akkor veled is kedvesek lesznek
.
Légy segítőkész:
Én nagyon tudom értékelni azt amikor valaki önként rámszánja az időt, és egy jelét mutatja ezzel annak hogy igen valamennire érdekli az hogy mit hogyan csinálok, és hajlandó nekem segíteni. Szerintem mindig jól esik ha segítenek. Ha segítséget kérek akkor örömmel tölt el az ha kapok segítséget. És nyilván fordítva is így van. Ha megkérnek valamire, akkor segíteni fogok, és segíts te is, mert hidd el nem felejtik el.  Értékelni fogják, és látják hogy nyitott vagy a segítségre, és ők is így fognak hozzád állni.  Ne féljünk, ha kell önként mejünk oda és ajánljuk fel a segítségünket. Egy részt szerintem látni fogja az illető hogy keressük a társaságát és szívesen vagyunk vele, másrészt tényleg nagyon jól tud esni.

Szólj hozzá te is a dolgokhoz:
Ez is egy jó módja annak hogy beilleszkedjünk. Ha mondjuk egy közös beszélgetés folyik, és te csak hallgatod hogy körülötted miről folyik a szó, akkor nem kell félni, nyugodtan szólj hozzá te is a témához, próbálj meg bekapcsolódni, és közös érdeklődési pontokat találni. Nem fognak rád szólni hogy " hé te most kussolj ", tehát nyugodtan be lehet kapcsolódni a témába. Egyrészt kicsit te is beszélhetsz, másrészt látják hogy igenis neked is vannak az adott dologról gondolataid, tapasztalataid amiket szívesen megtudsz osztani másokkal.

Próbálj meg önmagad lenni:
Nekem ezzel sokáig problémám volt, mert van egy olyan hülye szokásom hogy ha új közösségbe kerülök akkor valahogy automatikusan átáll a személyiségem, vagyis próbálok normálisan, kultúráltan visszaofogottan viselkedni..tehát nem mindig tudom önmagamat adni, ami elég nagy para..és elég gáz szerintem. De most viszont ahogy idejöttem, ez nem így volt. Automatikusan önmagamat tudtam adni, és nem kellett színlelnem a stílusomat, sem azt hogy milyen vagyok valójában. És tök jó érzés. Felszabadultnak érzem magam. És nyilván én is jobban kedvelem azokat az embereket akik megjátszás nélkül merik magukat adni, és nem pedig valami felszínes stílust adagolnak be mások előtt.. A másik oldala a dolognak, ha önmagad vagy , és megkedvelnek akkor tudod hogy tényleg kedvelnek, magad miatt, nem pedig az miatt akit megpróbálsz bemutatni de mégsem te vagy.


Hát remélem hogy valamennyire tudtam hasznos dolgokat mondani, és akinek hasonló jellegű problémja van annak akadt egy kis segítség a leírtakban. A saját tapasztalataimat próbáltam átadni, amivel magamnak tudtam segíteni a barátkozásban.

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben