Home

https://68.media.tumblr.com/b618e0a1c24d28f9d362ab3c2742daec/tumblr_okwvi9SQqi1vk8ilho1_500.gif
Tudom tudom, a szokásos bloggeres bemutatkozásos duma, ami szinte nélkülözhetetlen egy blogon. Oké , essünk túl rajta, Ha magamat kellene jellemeznem egy szóval akkor az a szó a HÁZ lenne. Miért is éppen egy ház.. igen gondoltam hogy felmerül a kérdés. Nos minden ház telis tele van különböző ajtókkal, amelyek mind mind különböző helyiségekre nyílnak. Én is ilyen vagyok, tele vagyok  ajtókkal, melyek mind más és más oldalamat tudják feltárni előttetek. Ha kiváncsi vagy ezekre az odalaimra, akkor járd végig az összes ajtót és nézz be minden helyiségbe és fedezd az ajtók mögött rejlő titkaimat.

Home
Bebiiagymenések

 

 
rádkattintok

Ide azok a kedves kis pokémonok kerülnek ki, akiket naponta, vagy elég gyakran olvasok, tehát felkeltetted az érdeklődésemet, és szívesen megyek fel az oldaladra. 

Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”
Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”

 
Tervek

https://68.media.tumblr.com/fc2cff1928e09e2564c569e1a77572fa/tumblr_olooz81pxA1vk8ilho1_500.gif
Frappáns vagy nem frappáns témák amik éppen eszembe jutnak, és szeretnék majd róluk részletesebben írni. Eléggé szétszórt vagyok és feledékeny, úgyhogy jobban járok ha egy helyre összegyűjtöm ezeket, és így nem fogom elfelejteni miről is akarok majd pötyögni.Képtalálat a következőre: „pokeball png” Munkahelyi bakik
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Vásárló tipusok
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Ebay, wish ,aliexpress
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Hogyan szórd a pénzed.
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Életem nagy lépése, és bukása
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Szenvedélyek viharában
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Harcok önmagammal
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Betekintés a nőkbe ( +18 )
Képtalálat a következőre: „pokeball png” A kulisszák mögött 
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Szégyen szendvicsek
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Barátság extrákkal
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Legyünk gyerekek
Képtalálat a következőre: „pokeball png” A kirekesztő társadalom
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Gyermekkorom kedvencei
 

 
Dumaláda

https://68.media.tumblr.com/2e46887f93df9066715bf643f33ddc5f/tumblr_ogwbfhaCvS1rpn9eno1_500.gif
Felesleges leírni hogy ne beszélj csúnyán , ne hirdess, ne szidj meg az összes többi megszokott szabályt a chat fölé kibiggyesztve. Ha akarsz úgyis káromkodni fogsz, ha akarsz úgy is kirakod ide az unalmas hirdetésedet, és megállás nélkül kezded szidni az oldalt vagy éppenséggel engem. Felőllem aztán nyugodt szívvel belekezdhetsz, de csak egyszer fogod tudni megcsinálni, mert már feltalálták a tiltás gombot amit nagyon szeretek használni.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatóim
Indulás: 2010-01-03
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CSS Codes

irka

Eddigi legjobb élményeim

2017.06.18. 08:54, Bebii

          Avagy helyek,események ahol eddig jártam, és amik a legjobban tetszettek.
https://68.media.tumblr.com/a4a9808e08c4f5eed5faeb3611351051/tumblr_npy6i1I2W81sk67sbo1_400.gif

Most hogy így itt vagyok a balatonon, arra gondoltam hogy később ez is egy feledhetetlen élmény lesz, és mosolyogva fogok visszatekinteni erre az egy hónapra. És közben arra gondoltam hogy azért volt már pár ilyen emlékem , pár olyan esemény amik mindig is szép emlékként fognak bevillani, és sosem felejtem el őket. Nem sok helyre jutottam el sajnos, de azért akadt egy két olyan alkalom amikor esélyem volt világot látni, és gyűjtögetni a szép emlékeket. Ilyenkor azért úgy bánom hogy semmi maradandó emlékem nincs, mint péládul egy fényképalbum tele ilyen képekkel, a helyekről amiket megnéztem, a barátokról akiket megismertem.. Nagy hiba volt hogy nem csináltam akkor egy ilyet, mert most legalább lenne egy olyan kézzel fogható és szemmel látható kis emlékem amit bármikor visszatudok nézni és felidézni a szép idők eseményeit.  Most pedig szeretném összegyűjteni számomra a legszebb ilyen emlékeket, amiket sosem fogok elfelejteni, és nem bántam meg hogy akkor elmentem az adott helyre.

Gödöllői lovasrendezvény:
Nem tudom hogy pontosan ez volt e a neve, de az biztos hogy egy lovas rendezvényről van szó. Ez már elég régen volt, de mindig tisztán él bennem az emléke. Egy hatalmas nagy rendezvény, ahol csak is a lovaké volt a főszerep. Bármi ami lovakkal kapcsolatos volt, azt itt megtalálhattuk. Nagyon élveztem, sokat lovagoltam is, és rengeteg mindent kipróbáltam. Alapból nagyon ló megszállott vagyok, tehát semmi nem számított még az sem hogy 50 fok meleg volt. Lovak voltak? Igen, úgyhogy semmi más nem érdekelt.

Fővárosi állatkert:
A fővárosi állatkertben eddig háromszor jártam. Nekem nagyon tetszett, mindig is imádtam az állatkerteket, és a rengeteg gyönyörű állatot. A pesti állatkert szerintem a legjobb, bár ezenkívül csak egyet láttam még az országban élőben.De itt található a legtöbb állat, és garantáltan van mit megnézni. Állatok között mindig is jól éreztem magam, és csodálattal nézegettem őket. Ha lesz még alkalmam biztos hogy ellátogatok még legalább egyszer ide.

Pécsi állatkert:
Mivel Pécs sokkalta közelebb van mint a főváros, ezért ezt is muszáj volt megnéznem. A párommal néztük meg, és ezért is tartom fontos emléknek. Alapból az időzítés elég szar volt, mert a legszarabb időt fogtuk ki sajnos, az eső is esett, és rajtunk kívül más nem volt az állatkertben. De én akkor is nagyon élveztem, jól éreztem magam, igaz nem volt túl nagy az állatkert, de azért tetszett. És természetesen ide tartozik még a gyönyörű Pécs is, amit szintén megnéztem, és imádtam. Feledhetetlen, gyönyörű történelmi város.
https://68.media.tumblr.com/30c084b9eebbd1bc1460f44285275e6a/tumblr_ohw7zgdOcX1sm4ch6o1_500.gif
Szlovákia tetkó fesztivál:
Azthiszem három éve volt egy olyan alkalom hogy a barátnőmet meghívták versenyalanynak szlovákiába egy tetováló fesztiválon megrendezett versenyre. Persze egyedül nem akart menni így elhívott hogy menjek én is. Szó se volt arról hogy gondolkodjak, automatikus meghallottam hogy tetoválás, már mentem is :D Imádom ugyebár a tetoválásokat, és ekkor még külföldön se jártam, úgy hogy minden szempontból vonzott a dolog. Egy szlovák kis faluban volt ez a rendezvény, egy hatalmas épületben, ahol külömböző országokból érkező tetováló művészek munkálkodtak, és léptek fel versenyzőként. Nagyon imádtam, feledhetetlen élmény volt megnézni mások munkáit, a kiállított rajzokat, és a versenyzőkön bemutatott gyönyörű munkákat.

Gyékényesi kotró:
Ez a hely egy nagyon közeli kis falu hozzám, és elég híres a kotró nevezetű strandjáról.  Kétszer sikerült eljutnom, igaz kurva közel van, de mégis csak kétszer voltam :D Valahogy sosem volt olyan alkalom hogy normálisan eltudjak menni. De amikor voltam az tényleg nagyon jó volt. Mondhatom azt hogy hasonló hangulatot idéz fel mint mondjuk egy balatoni strandolás. Persze nem olyan nagy és nem akkora a tömeg mint mondjuk egy júliusi balatoni napon. De azért ide is sokan járnak, főleg Horvátok. Nekem nagyon tetszett, szépen mevan csinálva, kellemes a víz és a könryezet is.

Balatonmária Black Magic:
Hú azthiszem itt körülbelül három éve voltam? Ja, valahogy úgy. Barátnőimmel megbeszéltük egy elmegyünk discóba. Én éppen egy egy hetes párkapcsolati szünetet tartottam, így már csak azért is elmentem :D Annyira jó és feledhetetlen hangulat volt, hogy lehet hogy nem egy nagy szám, de nekem igenis sokat jelentett. Nem jártam még itt, és nagyon kiváncsi voltam milyen hely is A Black Magic. Jó volt nagyon, egész éjjel bulizni, táncolni, iszogatni. Nekem nagyon tetszett maga a hely, főleg az éjszakai élet a balatonon ..ekkor láttam elösször milyen itt az élet, és rögtön beleszerettem.
https://68.media.tumblr.com/523ecc80aeeaa0018377e19a9befecc6/tumblr_nhc3h4B0Qb1ti49qxo1_500.gif
Augusztus 20.-ai napok:
Régen amikor pest mellett laktam, minden évben kötelező program volt a pesten töltöt augusztus 20.-a. Ami azt jelentette hogy a Dunaparton bandáztunk, sétálgattunk, szórakoztunk és onnan néztük meg az esti tüzijátékot. Mindig is nagyon imádtam pestre járni, és sosem fogom elfelejteni, mivel számomra ez egy kedvenc hely volt, és nehéz szívvel  váltam el ettől a megyétől.

Irigyhónaljmirogy koncertek:
Wáááááá. imádom őket. Amikor életemben elösször mentem Mirigy koncentre, akkor úgy képzeljétek el hogy annyira vártam, hogy már délután egykor kész voltam, elkészültem az este 10 órakkori induláshoz :D Nagyon jó volt, főleg életem első koncertjeként. Ezután még háromszor voltam a koncertjüköt, kettőn itt a környéken és egyet még pestmegyében. Kiskorom óta megszállott Mirigy rajongó vagyok..még az első email címem is IHMrajongó néven futott XD Szóval, nagyon nagy élmény volt, még énekeltem is velük, kaptam aláírást..és puszit is. :)

Takács Nikolasszal egy discóban:
Furcsa és el is felejtettem hogy ilyen is volt. Régebben amikor a discóba járós időszakomat éltem, akkor volt egy olyan esemény hogy Takács Nicolasz volt a sztárvendég. Az éneklése után pedig képzeljétek el táncoltam is vele, adott puszit is, meg fényképet is. Hát tök jó volt azt kell mondjam, igaz sosem voltam Nicolasz rajongó, de azért akkor is élmény volt látni élőben, főleg még táncolni is vele.

Pár nap Debrecenben:
Ez azért is megemlítendő , és fontos számomra, mert eddig sosem voltam Debrencenben, és egy gportalon megismert barátnőmhöz utaztam. Nagyon jó volt, én nagyon jól éreztem magam, egy valamit bánok, még pedig azt hogy sajnos nem nagyon tudtam megnézni teljesen a várost. Keveset láttam belőle, de különben amit láttam az szép volt, és sosem felejtem el.

Igaz nem sok helyen jártam, de még semmi sem késő. Ezek voltak azok az események, amik számomra fontosak voltak, és úgy érzem sosem fognak feledésbe merülni.Persze vannak még, mint péládul iskolai kirándulások, de hát ezeket azért nem említettem meg, nem mindenre emlékszem már hogy hol jártunk.. Nyilván ezek jók voltak, de azért nem tartom őket a legjobbaknak.

Még nincs hozzászólás.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben