Home

https://68.media.tumblr.com/b618e0a1c24d28f9d362ab3c2742daec/tumblr_okwvi9SQqi1vk8ilho1_500.gif
Tudom tudom, a szokásos bloggeres bemutatkozásos duma, ami szinte nélkülözhetetlen egy blogon. Oké , essünk túl rajta, Ha magamat kellene jellemeznem egy szóval akkor az a szó a HÁZ lenne. Miért is éppen egy ház.. igen gondoltam hogy felmerül a kérdés. Nos minden ház telis tele van különböző ajtókkal, amelyek mind mind különböző helyiségekre nyílnak. Én is ilyen vagyok, tele vagyok  ajtókkal, melyek mind más és más oldalamat tudják feltárni előttetek. Ha kiváncsi vagy ezekre az odalaimra, akkor járd végig az összes ajtót és nézz be minden helyiségbe és fedezd az ajtók mögött rejlő titkaimat.

Home
Bebiiagymenések

 

 
rádkattintok

Ide azok a kedves kis pokémonok kerülnek ki, akiket naponta, vagy elég gyakran olvasok, tehát felkeltetted az érdeklődésemet, és szívesen megyek fel az oldaladra. 

Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”
Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”

 
Tervek

https://68.media.tumblr.com/fc2cff1928e09e2564c569e1a77572fa/tumblr_olooz81pxA1vk8ilho1_500.gif
Frappáns vagy nem frappáns témák amik éppen eszembe jutnak, és szeretnék majd róluk részletesebben írni. Eléggé szétszórt vagyok és feledékeny, úgyhogy jobban járok ha egy helyre összegyűjtöm ezeket, és így nem fogom elfelejteni miről is akarok majd pötyögni.Képtalálat a következőre: „pokeball png” Munkahelyi bakik
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Vásárló tipusok
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Ebay, wish ,aliexpress
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Hogyan szórd a pénzed.
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Életem nagy lépése, és bukása
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Szenvedélyek viharában
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Harcok önmagammal
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Betekintés a nőkbe ( +18 )
Képtalálat a következőre: „pokeball png” A kulisszák mögött 
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Szégyen szendvicsek
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Barátság extrákkal
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Legyünk gyerekek
Képtalálat a következőre: „pokeball png” A kirekesztő társadalom
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Gyermekkorom kedvencei
 

 
Dumaláda

https://68.media.tumblr.com/2e46887f93df9066715bf643f33ddc5f/tumblr_ogwbfhaCvS1rpn9eno1_500.gif
Felesleges leírni hogy ne beszélj csúnyán , ne hirdess, ne szidj meg az összes többi megszokott szabályt a chat fölé kibiggyesztve. Ha akarsz úgyis káromkodni fogsz, ha akarsz úgy is kirakod ide az unalmas hirdetésedet, és megállás nélkül kezded szidni az oldalt vagy éppenséggel engem. Felőllem aztán nyugodt szívvel belekezdhetsz, de csak egyszer fogod tudni megcsinálni, mert már feltalálták a tiltás gombot amit nagyon szeretek használni.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatóim
Indulás: 2010-01-03
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CSS Codes

irka

Ismerd be a rossz szokásaidat

2017.06.16. 19:02, Bebii

Aki letagadja hogy nincsenek rossz szokásai, annak éppen ez a legnagyobb rossz szokása
https://68.media.tumblr.com/9622d58955b5eaf892d8343f8cf1dd14/tumblr_oq8dkaqXci1tr842yo2_r1_500.gif
Még valamikor évezredekkel ezelőt írtam egy hasonló bejegyzést a blogomra, amelyben valamennyire kifejtettem a rossz szokásaimat, vagy éppenséggel az elviselhetetlen tulajdonságaimat. Mint azt tudni illik, rendszeres blogolvasó vagyok, és hogy ne hagyjam ki az említésből ismét kedves Teot, megint csak ő ihletett meg .. Teo, te vagy a példaképem..vezess hát a fény felé :D A lényeg hogy nála volt egy hasonló bejegyzés, ami kicsit feldobta a kedvemet hogy én is megírjak egy ilyet. Akartam már írni, de a kedvem sose jött meg hozzá. Hát most itt van. *köszönj kedv- Sziasztoookk hihi* Összegyűjtögettem az olyan rossz szokásaimat, és tulajdonságaimat, amelyeket én és a hozzám közel álló személyek is megszoktak jegyezni..
 

Borzasztóan akaratos vagyok:
Ez nemegy túlságosan is különleges "képesség", talán egy elég gyakori rossz tulajdonságnak is nevezhetem. Az akaratosságomat sajnos még mindig nem tudtam teljesen legyőzni. Világ életemben kibebaszott akaratos személyiség voltam, amire sajnos sokszor rá is faragtam. Egyszerűen nem mindig tudom ezt kezelni..péládul ha valamit nagyon szeretnék..nagyon akaratos tudok lenni, és mindenáron azt szeretném hogy beteljesüljön az a dolog, így addig addig küzdök foggal körömmel, még akkor is ha ezzel akaratomon kívül megbántok valakit. Nem tudom miért van ez, de ha annyira beleélem magam valamibe, akkor nem birom elviselni ha nem történik meg az a valami.
Vagy ketten vagy sehogy, egyedül soha:
Tipikus én .  Amióta az eszemet tudom , képtelen vagyok egyedül elmenni bárhova. Najó ostanara már ez egy kicsit változott, de még mindig bennem van. Régen még  a tőlünk 3 percre lévő kisboltba se mentem egyedül. Egyszerűen gyűlölök egyedül mászkálni. Fogalmam sincs miért. Tehát ha egyedül látsz valahol, az azt jelenti hogy vagy teljesem ,megőrültem és valamelyik pszichés osztályon vagyok kezelések alatt, vagy pedig hogy kénytelen voltam választani vagy az egyedül elmegyek , vagy a halál között. Őszintén megmondva mostmár azért képes vagyok egyedül is elmenni persze boltba meg intézni a dolgaimat, de higyjétek el nem fülig érő mosollyal és hatalmas jó kedvvel teszem , hanem mert kénytelen vagyok és éppen senki nem ért rá elkísérni :D
Perverzségem határtalan:
Hát most nem tudom ez mennyire rossz, de szerintem néha már kicsit igen túlzásba esek. Én nyitott személyiségnek tartom magam, és nem vagyok egy prűd liba. Van egy olyan rossz szokásom, hogy amikor meglátok valakit aki jól néz ki és tetszik, akkor automatic elképzelem milyen lenne vele szexelni :D Jó, most szidjatok... Mintha lenne a fejemben egy olyan beragadt gomb hogy * Nyomd meg ha kiváncsi vagy a szexjelenetre*. Veszélyes. És hiába, bármit teszek ellene, akkor is ösztönösen jönnek ezek. A másik ami idetartozik, szintén szexjelenet elképzelős, az pedig a más párok hogyan szexelnek alkategória. tök durván hangzik, még sosem írtam ezt így le..sőt szerintem kimondani is talán egyszer mondtam.. Nemtudom miért van ez, de ha meglátok valakiket együtt akkor szintén az ugrik hogy ők vajon hogyan szoktál csinálni..*egybetegállatvagyoktudomköszi*
Kijavítom mások beszédhibáit:
Kurva idegesítő lehetek az biztos. Már sokaknak tele van a kukija szerintem , főleg amikor 5 percenként odaszólogatok hogyha valamit nem jól mondanak :D Nem tudom , ez úgy automatikusan jön.. Még azt eltudom viselni amikor valaki olyasvalamit mond ami végülis azt jelenti csak nem jól ejtette ki , de amikor valami idióta falusi megnevezést alkalmaz ami kurvára nem azt jelenti amire ő gondol..na attól egyensen a falra mászok. A kedvencem a bab meg a borsó kultúrája.. Mert amikor berzencén BAB *ismétlem. BAB* gulyást főznek, és mész vendégségbe, megkérdezik tőled kérsz e BORSÓ levest. És akkor ilyenkor kap el az az érzés hogy mindjárt nyakom baszom az illetőt egy értelmező kéziszótárral, de előtte kinyitom ott ahol a borsó szó van. Máá bocs bazdmeg, de nyilván ha bemész a boltba és aztmondod kérsz 2 kg répát, és káposztát kapsz helyette , akkor egy cseppett nem zavarna? Szóval egyszerűen a falra tudok mászni az ilyen idióta szövegektől, és ha a jelenlétemben aktivizálják ezeket, akkor szó nélkül odaszólok és már ki is javítom.
https://68.media.tumblr.com/904770f5bd10e49e1dfbbb2569513056/tumblr_onfsrpeTH51vk8ilho1_500.gif
Ha nem köszönsz ne várd hogy köszönjek:
Idegesítő szokásommá vált körülbelül 3-4 éve hogy, ha az utcán vagy bárhol valaki nem viszonozza a köszönésemet akkor többet nem fogok neki köszönni. Legyen az bármilyen ismerős ember, rokon, vagy barát vagy akárki.. Ha köszönök, és hallotta, és rám is nézett, de nehezére esett kinyögni egy kurva SZIÁT akkor többet ne várja el tőlem hogy én is ekkora megerőltetést hajtsak végre. Ó meg még mit nem...vigyen el a szívizom görcs mert megerőltetem a hangszálaimat nem? :D Engem ez nagyon megaláz, nem tudom miért.. De képtelen vagyok utánna úgy ránézni és köszönni az illetőre, miközben tudom hogy előtte porig alázott azzal hogy nem adta meg a tisztelet a köszönés viszonzásával..még ha ismeretlen emberről van szó az annyira nem is zaklat fel..de amikor egy olyan személy, akit mondjuk naponta látsz.. na ott már tud idegesíteni a dolog. És ha legközelebb köszön is..akkor sem fogom én kezdeményezni soha többé a köszönést.
Sokszor nem birok lakatot tenni a számra:
Súlyos , rossz szokás. Tisztában vagyok vele hogy undorító szokás amikor elmondod például egy barátod titkát, vagy olyat amit nem kellene hogy mások tudjanak..De sajnos előfordul nálam ilyen is. A baráti titkok ritkábban, ezekkel már azért megtanultam bánni.  De sokszor van olyan hogy például magamról "idegeneknek" olyan dolgokat elmondok, amiket nem kellene.. Túlságosan hamar megnyílok, és csak úgy akaratom ellenére is jönnek az olyan dolgok amiket magamban kellene tartani. És mindig túl későn jövök rá hog hopszika ezt lehet nem kellett volna elmondani..de már késő.
Szemöldök nélkül még anyám se láthat:
Én már nagyon régóta, jó pár éve mindig, minden egyes napomat úgy indítom hogy megrajzolom a szemöldökömet. Nekem a sajátom nem tetszik, és nem is nől egyenletesen, kiszedni sem lehet szépre, így hát elköteleztem magam a megrajzolásra mellett. Igazából mindenki mindig agyon dicséri a szemöldökömet és állandóan kérdezgetik hogy " friss szemöldök tetkó? " mondom háá hogyne :D reggel rajzoltam.  És amióta ezt a szokást felvettem, azóta képtelen vagyok szemöldök nélkül utácra menni. Talán egyetlen egyszer volt olyan, hogy szemöldök nélkül mentem el dolgozni, mert 10 perccel a busz előtt keltem fel.. És nem kockáztattam meg a több órást kését.. De ezenkívül soha. Én úgy érzem magam szemöldök nélkül az utcán mintha meztelenül sétálnék.. képtelen vagyok megjelenni... Még otthon is jobban érzem magam ha megvan rajzolva, mert felvagyok készülve bármiféle váratlan látogatásra.
Békementő hazugságok:
Nagyon csúnya dolog..tudom..de igen bevallom előszokott fordulni. De kizárógal csak akkor , amikor inkább jónak látom a hazugságot annak érdekében hogy béke legyen és megússzunk egy csúnya veszekedést.. Mert lehet hogy semmi olyan dolog nem történt ami miatt hazudni kellene, de viszont tudom hogy ebből a semmiből is nagy vita keletkezik..akkor inkább kitalálok valamit hogy vita mentes legyen a napom.

1 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2017.06.17. 15:48
teo

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben