Home

https://68.media.tumblr.com/b618e0a1c24d28f9d362ab3c2742daec/tumblr_okwvi9SQqi1vk8ilho1_500.gif
Tudom tudom, a szokásos bloggeres bemutatkozásos duma, ami szinte nélkülözhetetlen egy blogon. Oké , essünk túl rajta, Ha magamat kellene jellemeznem egy szóval akkor az a szó a HÁZ lenne. Miért is éppen egy ház.. igen gondoltam hogy felmerül a kérdés. Nos minden ház telis tele van különböző ajtókkal, amelyek mind mind különböző helyiségekre nyílnak. Én is ilyen vagyok, tele vagyok  ajtókkal, melyek mind más és más oldalamat tudják feltárni előttetek. Ha kiváncsi vagy ezekre az odalaimra, akkor járd végig az összes ajtót és nézz be minden helyiségbe és fedezd az ajtók mögött rejlő titkaimat.

Home
Bebiiagymenések

 

 
rádkattintok

Ide azok a kedves kis pokémonok kerülnek ki, akiket naponta, vagy elég gyakran olvasok, tehát felkeltetted az érdeklődésemet, és szívesen megyek fel az oldaladra. 

Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”
Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”

 
Tervek

https://68.media.tumblr.com/fc2cff1928e09e2564c569e1a77572fa/tumblr_olooz81pxA1vk8ilho1_500.gif
Frappáns vagy nem frappáns témák amik éppen eszembe jutnak, és szeretnék majd róluk részletesebben írni. Eléggé szétszórt vagyok és feledékeny, úgyhogy jobban járok ha egy helyre összegyűjtöm ezeket, és így nem fogom elfelejteni miről is akarok majd pötyögni.Képtalálat a következőre: „pokeball png” Munkahelyi bakik
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Vásárló tipusok
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Ebay, wish ,aliexpress
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Hogyan szórd a pénzed.
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Életem nagy lépése, és bukása
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Szenvedélyek viharában
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Harcok önmagammal
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Betekintés a nőkbe ( +18 )
Képtalálat a következőre: „pokeball png” A kulisszák mögött 
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Szégyen szendvicsek
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Barátság extrákkal
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Legyünk gyerekek
Képtalálat a következőre: „pokeball png” A kirekesztő társadalom
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Gyermekkorom kedvencei
 

 
Dumaláda

https://68.media.tumblr.com/2e46887f93df9066715bf643f33ddc5f/tumblr_ogwbfhaCvS1rpn9eno1_500.gif
Felesleges leírni hogy ne beszélj csúnyán , ne hirdess, ne szidj meg az összes többi megszokott szabályt a chat fölé kibiggyesztve. Ha akarsz úgyis káromkodni fogsz, ha akarsz úgy is kirakod ide az unalmas hirdetésedet, és megállás nélkül kezded szidni az oldalt vagy éppenséggel engem. Felőllem aztán nyugodt szívvel belekezdhetsz, de csak egyszer fogod tudni megcsinálni, mert már feltalálták a tiltás gombot amit nagyon szeretek használni.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatóim
Indulás: 2010-01-03
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CSS Codes

irka

Élet Balatonon

2017.06.13. 12:51, Bebii

Sosem hittem volna hogy a magány ennyire rossz tud lenni, még akkor is ha egy szép helyen vagy..
https://68.media.tumblr.com/9e5ecfa1f8bb23e3a839b70ea150de6e/tumblr_ojtjaoWwAQ1vs1zhyo1_500.gif
A hétfői utazásból vasárnap este lett. Csak vasárnap este tudtak elhozni, így hát nem vaciláltam, hiszen végülis majdnem ugyanaz mintha hétfő reggel jöttem volna. Elösször a megadott címre mentünk, egy Y hotel nevezetű panzióhoz.. Amikor megláttam, vegyes érzések kavarogtak bennem. Egy fullos helyről beszélünk, ahol rengeteg ember élvezettel szürcsölgette a drága alkoholos italokat, coctail bárok vették körül a panziót, és közvetlenül az Üvegház nevezetű diszkó mellett volt. Rengeteg jó pasi, és jó csaj mászkált össze vissza, és ilyenkor kicsit elkapott a kisebbség érzet, hogy ez nem nekem való hely.. Ez miatt éreztem magam rosszul. Viszont maga a hangulat baromira tetszett, teljesen filmbe illő volt az egész, és ez miatt szívesen laktam volna itt. De végül kiderült hogy idekellett jönni az szálláskiosztásért, mivel ide invitáltak egy csajszit aki elnavigált minket a szállásunkra. Hát gyerekek, nem vagyok finnyás, egy problémám van. Kibaszott messze van a Lellei központtól, és már Balatonboglárra át is csúszik. Nem vészesen, mivel csak a tábla után kb 30 méterre vagyok. Végülis a Lidl nincs messze, kb 10-15 perc gyalog. Csak ami elszomorít hogy a központ van messze.. Maga a ház nekem tetszik.  Egy hatalmas padlásteres családi házról van szó. De tényleg hatalmas..kurva nagy, gigantikusan nagy.. Hátul van egy fa lépcső ami felvisz egy garázstetős erkályre, és az erkélyről tudunk bejönni a padláslakásba. Sok szoba, konyha , étkező nappali.. Nekem tetszik.Tiszta nyaraló feeling az egész. Kiválasztottam egy kellemes kis szobát, amit már be is rendeztem, avagy magyarul kipakoltam a bőrőndöket. xD .

A tegnapi napom elég jól telt, bár szarul éreztem magam egyedül. Úgy volt hogy már van itt egy Lidl-s srác, de elvileg hazautazott pár napra mivel pihenős. Komolyan , én sosem éreztem magam ilyen rosszul az egyedüllét miatt.. Főleg egy ilyen szép helyen, mivel ugyebár nem ismerek itt senkit, és én nem arról vagyok híres hogy egyedül elmennék bárhová. Utálok, egyenesen gyűlölök egyedül menni bárhová is. Nem tudom miért van ez, de már kiskorom óta. És annyira mehetnékem volt, úgy elmentem volna fürdeni, de egyedül nem akartam. Nagy nehezen rávettem hogy legalább a Lidlbe elmenjek valami táplálékot begyűjteni, mivel már rohadt éhes lettem, és kellett tölteni a kártyámra is hogy tudjak netezni.. ( mivel még nincs internet a szállón..állítólag folyamatban van az ügy, de remélem igyekeznek, mert így hogy fogok blogolni? )..A boltot nagyjából felmértem. ..Ja, amit sikerült megállapítanom az az, hogy nem találok meg semmit mert az egész fordítva van, és kurva sok ember veti rá magát a cuccokra.. És amitől tartottam az is kezdett kibontakozni..vásárlás közben minimum 5-ször botlottam bele külföldi nyelven beszélő vásárlókba.. Na mondom fantasztikus. Számítottam rá, tanultam angolt, de éles helyzetben mindig leblokkolok és fogalmam sincs mi a lófaszt kell mondanom, nem jönnek a szavak a számra.   Beszéltem már egy vezető helyettessel, A főnőkurat még nem láttam. Majd ma..
https://68.media.tumblr.com/ef330fcc1faa86c769c44e8975047de9/tumblr_ops90xiIUO1vur2auo1_500.gif
Szóval, tegnap ugyebár nem nagy kedvem volt egyedül mozgolódni, de annyira unatkoztam egyedül itthon..hogy rávettem magam egy felfedező túrára. Egyébként is kellett egy két cuccot vennem,  mivel lángelme vagyok és fantasztikus  módón otthon hagytam a papucsomat..így szükségem volt egy papucsra! AZONNAL. Legalább egy órát gyalogoltam mire bekeveredtem egy olyan helyre ahol találtam boltokat. Az egész úgy kezdődött hogy egy szaros gagyi strandpapucs nyóckibaszottezer forint. Mondom mivaa? Ez aranyból van? Nem akartam beégni, így azt mondtam a nőnek nem nekem lesz, én csak leadom az infót. xD  Majd tovább kutatva a boltok között, vettem magamnak egy rövidnadrágot, ami végülis megint csak nem olyan ami tökéletesen tetszik, de azért megvettem mert valamennyire tetszett...  Ajándékboltokba is nézelődtem és anyukámnak, meg a páromnak sikerült eddig meglepit venni, még tesómnak szeretnék valami cukiságot, amit szerintem máskor fogok, mert itt nem találtam olyat.  Visszafele eltévedtem..szerencsémre volt a telómon térkép, így kitaláltam a főútra.És, és..ésss találtam egy ismerőst. Egyből rávettem hogy szánjon időt rám és induljon meg velem a partra kicsit nézelődni. Persze fürdőruhát nem hoztam, pedig ajjj szívem szerint úgy fürödtem volna.  Nagyon jó volt a víz, és találtam egy gyönyörű, nagyon kellemes strandot, amit tuti hogy sokszor megfogok látogatni. Imádtam, egyszerűen káprázatos, és annyira jó hangulatot adott hogy elmondani nem tudom. Visszafele menet belebotlottam egy gyros árusba. Akció volt, két gyross 900.-Ft, így gondoltam miért ne? És eldöntöttem hogy nem ez volt az utolsó hogy itt vásároltam.Imádtam az áruscsávót. Annyira jó fej volt és közvetlen, hogy komolyan élveztem az ott töltött időt, és nagyon szimpatikusnak találtam. Annyira jó dumája volt, és a rábeszélőképessége is erősen üti a mérce felsőfokát. A humora is odabaszós volt, rengeteget nevettem rajta. Nagyon jó kedvet hozott ő is csak nekem, így hát még borravalót is adtam neki. Szeretek ilyen helyeken vásárolni, ahol az emberek közvetlenek, és nem félnek önmagukat adni.

Ma lesz az első munkanapom, és már kiváncsian várom hogy mire fogok jutni magammal, és az új környezettel. Fél háromra megyek , már el is készültem unalmamban. Rájöttem arra hogy nagyon sok ruhát hoztam magammal, és nem tudtam eldöneni mibe menjek, de arra jutottam hogy megfelel így első alkalomra egy magasderekú farmer egy színes trikóval. Tökély. Amúgy sincs olyan baszott meleg mint tegnap. Szóval munka. Ma már bennt lesz a főnők, és nagyon kiváncsi vagyok rá is. Nyilván pénztárban leszek, nem is nagyon akarok pakolni, mert egy évtized is kevés lenne , mire megtalálok valamit..Amire még kiváncsi vagyok, az hogy találkozom e ismerősőkkel.. mármint régi ismerősőkkel, akiket még a születési helyemen ismertem meg.. Jó lenne azért.
 

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben