Home

https://68.media.tumblr.com/b618e0a1c24d28f9d362ab3c2742daec/tumblr_okwvi9SQqi1vk8ilho1_500.gif
Tudom tudom, a szokásos bloggeres bemutatkozásos duma, ami szinte nélkülözhetetlen egy blogon. Oké , essünk túl rajta, Ha magamat kellene jellemeznem egy szóval akkor az a szó a HÁZ lenne. Miért is éppen egy ház.. igen gondoltam hogy felmerül a kérdés. Nos minden ház telis tele van különböző ajtókkal, amelyek mind mind különböző helyiségekre nyílnak. Én is ilyen vagyok, tele vagyok  ajtókkal, melyek mind más és más oldalamat tudják feltárni előttetek. Ha kiváncsi vagy ezekre az odalaimra, akkor járd végig az összes ajtót és nézz be minden helyiségbe és fedezd az ajtók mögött rejlő titkaimat.

Home
Bebiiagymenések

 

 
rádkattintok

Ide azok a kedves kis pokémonok kerülnek ki, akiket naponta, vagy elég gyakran olvasok, tehát felkeltetted az érdeklődésemet, és szívesen megyek fel az oldaladra. 

Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”
Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”

 
Tervek

https://68.media.tumblr.com/fc2cff1928e09e2564c569e1a77572fa/tumblr_olooz81pxA1vk8ilho1_500.gif
Frappáns vagy nem frappáns témák amik éppen eszembe jutnak, és szeretnék majd róluk részletesebben írni. Eléggé szétszórt vagyok és feledékeny, úgyhogy jobban járok ha egy helyre összegyűjtöm ezeket, és így nem fogom elfelejteni miről is akarok majd pötyögni.Képtalálat a következőre: „pokeball png” Munkahelyi bakik
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Vásárló tipusok
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Ebay, wish ,aliexpress
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Hogyan szórd a pénzed.
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Életem nagy lépése, és bukása
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Szenvedélyek viharában
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Harcok önmagammal
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Betekintés a nőkbe ( +18 )
Képtalálat a következőre: „pokeball png” A kulisszák mögött 
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Szégyen szendvicsek
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Barátság extrákkal
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Legyünk gyerekek
Képtalálat a következőre: „pokeball png” A kirekesztő társadalom
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Gyermekkorom kedvencei
 

 
Dumaláda

https://68.media.tumblr.com/2e46887f93df9066715bf643f33ddc5f/tumblr_ogwbfhaCvS1rpn9eno1_500.gif
Felesleges leírni hogy ne beszélj csúnyán , ne hirdess, ne szidj meg az összes többi megszokott szabályt a chat fölé kibiggyesztve. Ha akarsz úgyis káromkodni fogsz, ha akarsz úgy is kirakod ide az unalmas hirdetésedet, és megállás nélkül kezded szidni az oldalt vagy éppenséggel engem. Felőllem aztán nyugodt szívvel belekezdhetsz, de csak egyszer fogod tudni megcsinálni, mert már feltalálták a tiltás gombot amit nagyon szeretek használni.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatóim
Indulás: 2010-01-03
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CSS Codes

irka

Férfi betegségek

2017.06.11. 09:48, Bebii

       Máá megint miér van új ismerősőd? Ki lájkolt megint? Kivel beszélgetsz?
https://68.media.tumblr.com/25650663fac7300e5419cc0f9f6b08a3/tumblr_nobkduZByf1u7hy7co1_500.gifEgy gyors helyzetjelentés. Tiszta ideg vagyok. Rendeltem az Avonból egy szőrtelenitő krémet arcra, amit tegnap ki is próbáltam. Az eredmény jó lett mert eltávolította a bajszomat és most egy szőrszál sincs az arcomon. De gyanúsan fájt a helye ahova felvittem a krémet.Egész este azon idegeskedtem hogy mi lesz ha kisebesedik...Hát szerencsétlenségemre reggel felkelek és belenézek a tükörbe..és tiszta seb a számfölötti rész... A sírás is elkapott. Így menjek balatonra??Mint aki csókolózott egy rózsabokorral..Áh, nevetséges hogy mindig így járok, véletlenül se legyen valami tökéletes..és ráadásul a krémeimet otthon is hagytam és most szenvedhetek és imádkozhatok hogy holnapig elmúljon.

Tegnap kicsit feszült volt a hangulat itthon , a párom megint elég nyűgös kedvében volt,és megint rátörtek a *piszkáljuk valamiért a párunkat* érzések, így hát élvezettel kötekedett, ami viszont rávezetett egy újabb bejegyzésre . Biztos hogy sokan ismeritek azokat a férfi dolgokat amik miatt a pasik szeretnek velünk veszekedni, vagy épppen féltékenyek. Furcsa gondolkodásmód jellemzi a hímnemű egyedeket, amihez sszerintem nem ártana megalkotni egy használati útmutatót, hogy mi nők jussunk valamire velük az életben és ne csak törjük a fejünket miként tudnánk kezelni a sokszor gyerekes és furcsa férfi viselkedést. És kezdjük is , miről is van most szó most..

Saját tapasztalatokból fogok meríteni leginkább, ami biztos hgy másoknál is előfordult már, mert ugye a férfi egy furcsa lény,és legtöbbjükbe belevannak kódolva ezek a dolgok.

A facebook:
Nos, igen. A kapcsolatgyilkos facebook, mint szokták mondani. Lehet hogy így van , de az is lehet hogy nem. Nálunk kezdettől fogva gondot okozott, de nem az én részemről hanem az övéről..Engem különösképpen nem zavar amikor ő facebookozik, de már fordítva nem így van. A leggyakoribb gond , a képek. Ha feltöltök egy képet akkor már egyből jönnek a negatív megjegyzések hogy miért töltök fel képet, és kinek akarok ezzel tetszeni..*férfi logic.* Beképzeli magának hogy bizts valami kannak akarok menőzni és beakarok vágódni..De nem, egyáltalán nem így van. A másik a lájkok. Ha bármilyen hímnemű egyén lájkolja valamelyik képemet, akkor ismét előkerül a logika, hogy én mennyi embernek tetszem, de ez miatt tettem fel a képet..és akkor végig nézi az összes lájkolót és egyesével megkérdezi mindegyik férfi egyedet hogy " ez ki "..és nem érti meg hogy ez csak egy lájk..de valahogy a férfiak ezt úgy látják mintha az az illető aki lájkol álló farokkal közeledne felém...A következő kedvencem ami a facebookhoz kapcsolódik, a kivel beszélsz, ki írt kérdések. Mostmár automatik levan véve a messenger hang a telómról mert rájöttem hogy így sokkal több vitát meglehet spórolni. Amint valaki ír, egyből bekapcsol a férfi vészjelző, és mint egy megvadult kutya veti rám magát hogy " kivel beszélsz??? ".. Ácsika.. Nem érti meg hogy senki olyannal nem beszélek, nincs oka aggodalomra..  Én persze ha ezt csinálnám akkor jönne a felháborodás hogy mit képzelek én róla.. :D Tipikus férfi, de tényleg.

A pasim egy divatdiktátor:
Ilyenkor elkap az az érzés hogyha mégegyszer hozzámszól akkor feldarabolom és eladom szervkereskődnek jó pénzért... * najó, inkább csak feldarabolom, nem adom el* Ez a fajta dilemma, inkább régebben volt gyakori. A szoknya, rövidnadrág, kivágott felső, csinosabb ruhadarbok mindig gondot okoztak. Miért? Mert egyszerűen annyira fanatikusan idióták a férfiak hogy még akkor is féltékenyek amikor ilyenben öltözködik a barátnőjük. Régen amikor vásárolni jött velem, és felpróbáltam egy olyan darabot ami átlátszó volt, de evidens hogy kellett alávenni valamit, és akkor jött a hiszti hogy " remélem hogy ilyenbe nem fogsz kimenni az utcára, mert teljesen átlátszó, ennyiből meztelenül is járhatnál." És most jön a *mindjárt agyfasztkapok *. Sosem értettem meg ezt. Nem hogy inkább büszke lenne hogy a barátnője csinosan öltözik, és jó érzéssel töltené el hogy mások irigyek. Amikor kicsit kivágottam felső volt rajtam, akkor is problémázott hogy miért ilyenbe vagyok..és akkor közöltem vele hogy pajti, nyugodjál le, ezek a mellek akkor is a tieid, inkább örüljél neki hogy vannak. Egyszer megkérdeztem tőle hogy ha ennyire bajod van azzal hogy öltözöm, akkor te hogyan öltöztetnél.. Hát most komolyan gondolkodom hogy elmondjam-e ..xD ..odahozott nekem nyáron , egy hosszúnyakú garbót,és valami extra mamás nadrágot..na mondom mégegy ilyen húzás barátom és elválnak útjaink. De mi a vicces az egészben? A barátnőjükön zavaró tényező a kicsit kihívóbb ruha, de más lányokon ha meglátják pofátlan módon, nyálcsorgatva bámulgátjak..

Házimunka:
Szerintem inkább ez már az idősebb pasi kategóriára igaz. Mármint  nem a huszon éves fiúcskákra, hanem inkább a harminc-harminc feletti férfiakra.  Férfi szokásokhoz hívően olyan nagyon nagy tévhitben élnek hogy minden házimunka amit csak eltudunk képzelni az a nők feladata. Ők meg csak tévézennek nyugodtan, hiszen semmi dolguk nincsen, van asszony, majd ő megcsinálja.  Már alapból utálom ezt a felfogást , én úgy gondolom én is dolgozom, ő is dolgozok..nyugodtan meglehet osztani az itthoni feladatkört, egyik nap elmosogatok én, másiknap ő. Vagy megosztani ki mit csinál. Nem pedig odavágni hogy " te vagy nő, csináld meg" és ilyenkor jön a *mindjárt felis rúglak * érzés. A másik kedvencem az amikor élvezettel veszekednek azért ha valamit nem csináltál meg, de azt sosem veszik észre hogyha minden tökéletesen rendben van.

Fiúbarátok:
Miért van az hogy a pasik gyűlölik ha vannak fiúbarátaid? Nem tudom mit gondolnak, hogy gruppi partikat rendezel velük vagy mi a picsa? Mert eddig akárfkivel beszéltem erről mindig kiderült hogy a pasi kinem állhatja a fiú haverokat. Nekem is vannak,és a féltékenység állandóan jelen volt. Nem érti meg hogy csak barát.. Egyik pasi sem fogja fel.  Ha nekem valaki barát, akkor az barát. Reménytelenül harcolnak a férfiak az ellen hogy ne legyél fiúkkal egy társaságban, mintha tényleg valami szexpartiban vennél részt úgy csinálnak. Ilyenkor mi zajlik le a fejükben? Kurvára kiváncsi lennék.

Ha valami mást csinálsz:
Ha lenne egy olyan lehetőségem hogy kinek adjam a legjobb drámázó díjat, akkor biztos hogy a férfiaknak adnám. Amikor éppen valamivel elakarok foglalni magad, és kivételesen a hét napból egyszer nem az a hobbid hogy a pasid nyakán ülsz és nem őt "nyalod körbe", akkor előkerülnek azok a viták, hogy a férfi majd belehal abba hogy te nem ő vele foglalkozol, és úgy drámázik mintha ez mindig így lenne... Előadja hogy te állandóan mást csinálsz ő pedig levan szarva.. Ő egyáltalán nem fontos neked, mert te mindig csak mással foglalkozol, őt pedig hagyod magára egyedül a hatalmas nagyvilágban. Komolyan, mint amikor a gyereket visszük elösször óvodába.

Ha elmész valahova:
Igazából itt is hasonló a szitu mint az előzőnél. Állandóan otthon vagy vele, nem mész sehova, és mit ad isten, egy barátnőd felhív hogy menjetek el fagyizni és te igent mondasz. A pasi agyában máris bekapcsol a vészjelző, hogy úristen itt hagyod őt egyedül, leszarod a fejét, és biztos hogy azért mész el mert lesz ott egy más kan...Drága istenem. Egész nap ott vagy vele, tényleg sosem hagyod egyedül, és egyszer akarsz elmenni, akkor is úgy vágja a fejedhez hogy te állandóan elmész csavarogni, mintha mindennap ezt csinálnád..

Hát ennyi lett volna ez a kis bejegyzés, szerintem már mindenki találkozott legalább egy ilyen kiemelt férfi problémával. Ha igen akkor nyugodtan írjátok meg kommentben.

Még nincs hozzászólás.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben