Home

https://68.media.tumblr.com/b618e0a1c24d28f9d362ab3c2742daec/tumblr_okwvi9SQqi1vk8ilho1_500.gif
Tudom tudom, a szokásos bloggeres bemutatkozásos duma, ami szinte nélkülözhetetlen egy blogon. Oké , essünk túl rajta, Ha magamat kellene jellemeznem egy szóval akkor az a szó a HÁZ lenne. Miért is éppen egy ház.. igen gondoltam hogy felmerül a kérdés. Nos minden ház telis tele van különböző ajtókkal, amelyek mind mind különböző helyiségekre nyílnak. Én is ilyen vagyok, tele vagyok  ajtókkal, melyek mind más és más oldalamat tudják feltárni előttetek. Ha kiváncsi vagy ezekre az odalaimra, akkor járd végig az összes ajtót és nézz be minden helyiségbe és fedezd az ajtók mögött rejlő titkaimat.

Home
Bebiiagymenések

 

 
rádkattintok

Ide azok a kedves kis pokémonok kerülnek ki, akiket naponta, vagy elég gyakran olvasok, tehát felkeltetted az érdeklődésemet, és szívesen megyek fel az oldaladra. 

Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”
Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”

 
Tervek

https://68.media.tumblr.com/fc2cff1928e09e2564c569e1a77572fa/tumblr_olooz81pxA1vk8ilho1_500.gif
Frappáns vagy nem frappáns témák amik éppen eszembe jutnak, és szeretnék majd róluk részletesebben írni. Eléggé szétszórt vagyok és feledékeny, úgyhogy jobban járok ha egy helyre összegyűjtöm ezeket, és így nem fogom elfelejteni miről is akarok majd pötyögni.Képtalálat a következőre: „pokeball png” Munkahelyi bakik
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Vásárló tipusok
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Ebay, wish ,aliexpress
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Hogyan szórd a pénzed.
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Életem nagy lépése, és bukása
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Szenvedélyek viharában
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Harcok önmagammal
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Betekintés a nőkbe ( +18 )
Képtalálat a következőre: „pokeball png” A kulisszák mögött 
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Szégyen szendvicsek
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Barátság extrákkal
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Legyünk gyerekek
Képtalálat a következőre: „pokeball png” A kirekesztő társadalom
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Gyermekkorom kedvencei
 

 
Dumaláda

https://68.media.tumblr.com/2e46887f93df9066715bf643f33ddc5f/tumblr_ogwbfhaCvS1rpn9eno1_500.gif
Felesleges leírni hogy ne beszélj csúnyán , ne hirdess, ne szidj meg az összes többi megszokott szabályt a chat fölé kibiggyesztve. Ha akarsz úgyis káromkodni fogsz, ha akarsz úgy is kirakod ide az unalmas hirdetésedet, és megállás nélkül kezded szidni az oldalt vagy éppenséggel engem. Felőllem aztán nyugodt szívvel belekezdhetsz, de csak egyszer fogod tudni megcsinálni, mert már feltalálták a tiltás gombot amit nagyon szeretek használni.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatóim
Indulás: 2010-01-03
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CSS Codes

irka

Szégyen szendvicsek

2017.05.14. 08:29, Bebii

Amikor az élet úgy gondolja hogy megunja a jóságot, és nem kapsz mást csak egy nyomorult szégyenszendvicset amin órákig rágódhatsz.

Érezted már azt hogy egyes emberek jelenténe,viselkedése nagyobb szégyen érzetet kelt benned mint saját magukban? A tipikus olyan emberek akik nem ismerik el hogy mennyire gáz az ahogy viselkednek vagy amit éppen csinálnak, és még büszkén magasba emelt orrar sétálnak végig a piros szőnyegen hogy igeeeen, ők a valakik. Pedig azonban ami nekik jár az nem más mint egy hatalmas , kibaszott nagy félig megrohadt szégyenszendvics. Jelen bejegyzés témája , az olyan emberek lesznek akik szerintem megérdemlik az általam díjként kiosztott szégyenszendvicset. Pár ember tipust fogok majd kiemelni akiknél szerintem nincs is gázabb, és biztos hogy sokan találkoztak már ilyen tipusokkal. Jelöltjeim most harcba szállnak a Szendvics-díjért, és megküzdenek egymással hogy ki lehessen a legnagyobb szégyen fő nyertese. Akkor kezdjük is el a zsűrizést, de előbb lássuk a produkciót.

Kedves nézőink, köszöntsük hatalmas tapssal , és nagy szeretettel a Szégyen Szendvicsben megküzdő versenyzőinket, akik mindent bevetve fognak megmérkőzni egymással, hogy legyőzzék a dicsőséget és a tisztességet, és elnyerhessék  a méltóságteljes Szégyen Szendvicset. És most lássuk is a bátor versenyzőket, akik már nagy izgalommal várják hogy megmutathassák tehetségüket a nézőknek, és hazavihessék a fődijat.  A műsor előtt egy kis tájékoztató a versenyzőknek. Az első helyezettet természetesen a felbecsülhetetlen értékű Szégyen Szendvicssel fogjuk megjutalmazni, ami szerintem tényleg mindennél többet ér, nincs ehhez fogható nyeremény évszázadok óta. A második helyezett is egy jelentős jutalmat fog tőlünk kapni, még pedig egy teljesen ingyenes 5 napos wellnes utazás a Szégyen szigetre, a Szégyen szendvics valódi származási helyére. A harmadik helyezett pedig betekintést nyerhet a Szégyen szendvics műsorának a kulissza titkai mögé, és megajándékozzuk őt a Szendviccsel készített közös fotóval. Most hogy mindent elmondtam kedves versenyzők, kezdődjön is a verseny. Ki lesz a szerencsés Szégyen díjas? Ki viszi haza a fődíjat? Hamarosan kiderül, tartsanak velünk.

Csóró vagyok, hódítani akarok:
Egyik kedvenc versenyzőmet láthassák. A produkciója rendkívüli, és kevesen tudják csak utánna csinálni. Az a fajta versenyző aki dolgozik ugyan, de sosinc pénze. Fizetés után két nappal már se kajája, se cigije, és egy forintja sincs a pénztárcában, és az egész hónapot úgy éli túl hogy mindenkitől kölcsön kéreget hogy legalább egy kurva farhát pörköltet tudjon csinálni. Amikor megkapja a kis fizetését, hirtelen az isten felviszi a dolgát és minden kényeztető dolog a markába kerül, édességek temérdek mennyiségben, a legdrágább kaják , éttermek és a többi. Azonban felsem merül benne hogy mennyire fogy a pénze, és amikor már csak 15.000 Ft-ja van fizetés másnapján, akkor megpróbál valami értelmes dolgot venni, ami elég lesz egy darabig és persze nem is olyan drága. Így esik a választás mondjuk egy tök olcsó 12.000 Ft os vezeték nélküli fejhallgatóra, ami végülis tökre létfontosságú az életben maradáshoz és tényleg kitart a következő fizetésig. A maradék háromezer forintból pedig még futtja egy gyross tálra, és két hamburgerre, amit rögtön egy evéssel el is pusztít. Aztán pedig bekattan a vészjelző piros gomb, és eszébe jut hogy bakker nincs pénzem és kéne még bérletet venni hogy tudjak dolgozni járni.  Mit is csináljak? Kérjek kölcsön, vagy eladjak valamit? Áh legyen mindkettő. Eladom a laptopomat, és kérek kölcösn a szomszédtól amit majd egy év múlva vissza adok neki.  

Több a kuki mint a kilincs:
Hát szerintem sejtető az elnevezés is.Eme versenyzőnk nem az eszével hódít, hanem a testével, és azzal ami a lába között van. Elég tehetséges, mivel még csak alig múlt 16 de már akkora hírnévre tett szert hogy a városban élő összes hím megízlelhette a leányzó tehetségét. A hírnevét illetően olyan személy akit nem értékelnek emberként, hanem csak a szex miatt alkalmazzák, vagy keresik meg, ő pedig büszkén, minden irigységet félretéve felkínálja magát, legyen az akárki.  A szüzességét három férfival vesztette el még 13 évesen, és azóta rendszeres űzi az ipart. Mellesleg a szépsége is az igazi mert az arcán a nyócmilla kiló vakolat csak úgy folyik le amikor a hőmérséklet 20 fok fölé kerül. És persze nagyon fontos az önbizalom, amiben nem szűkölködik hiszen büszkén orral felfelé nagyképűen sétálgat és mindenkit aki nem hozzá hasonló azt lenézi. És ami szerintem mindent visz, hogy az  anyukája még azthiszi hogy az ő drága kicsi szépsége még teljesen ártatlan és sosem volt köze egy férfihoz sem. Azthiszem ez a tehetség magáért beszél.

Nagy a pofám, de egy senki vagyok:
Egyik kedvenc versenyzőm következik most. A pofájáról híres egyéniség, aki mindenkit leszól, mindenkit kibeszél, és olyan mocskos alpári stílusban próbálja magát feljebb tornázni a szégyen ranglétráján, hogy egy kocsis is megirigyelné. Sőt, a kocsis hozzáképest nulla. Ez az ember igazából egy olyan tehetségtelen és lenézett személy az egész környéket, hogy mindenki aki ismeri szánalommal tekint rá és a híre nem jó értelemben alakult ki. Mindenki aki ismeri a föld alá kívánja, de ő ezt egyáltalán nem érzékeli,azthiszi hogy a alpári stílusával tök menőke lesz, és elismerést kap. Az emberek szemében álszentként viselkedik, majd amint valaki mással találkozik rögtön kapja az alkalmat hogy az előző embert elhordja a sárga földig. És amikor megszólal mintha valami vérbeli tahót hallanánk,még az életkedvet is elűzi belőllünk.És igazából semmi szégyenérzete nincs, a megjelenése is eléggé magáról beszél, mert nem egy szépség, és mégis ő neki van joga leszólni a másik embert. Elfelejti hogy honnan is jött, mert egy senki , akit egy putriból szedtek ki , és a mai napig a férje tartja el, neki semmi keresete nincsen, ha nem lenne a hapsija akkor még mindig valahol a putritelepen keresgetné az aprót. De ő még is megteheti hogy mindenkinek beszól és itélkezhet a másik felett. Ezek mellett pedig rendkívül magas szarkavarói diplomával is rendelkezik, amit még a mesterképzésen sem tudnak tanítani annyira kemény és erőteljesen tehetségekre volna szükség. 

Kedves nézőink, most hogy végre megtekinthettünk a már sóvárogva várt produkciókat, és mindenki hatalmas tapssal végig kísérte az előadásokat, következzék az eredményhirdetés.  A verseny elég szoros volt, és nagyon sokat kellett vacilálni azzal hogy ki vihesse haza a Szégyen Szendvicset. De nagy nehezen megszületett a döntés,  Az első helyezett...az ELSŐ helyezett.. aki hazaviheti ezt a csodálatos és felbecsülhetetlen értékű fődíjat..az nem más..mint...nem más mint... a mi kis Kuki pecér versenyzőnk. Majdnem holtverseny lett, és ezért a Nagypofájú is beleharaphat egy kicsit a szendvicsbe, de ez mellett elmehet az 5 napos szégyenutazásra is. A Csóró pedig a harmadik helyet foglalja el, ezért megkapja a közös fotót és betekinthet a kulisszák mögé. Köszönjük hogy velünk tartottak, és a sok buzdító tapsot a versenyzők számára.

Még nincs hozzászólás.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben