Home

https://68.media.tumblr.com/b618e0a1c24d28f9d362ab3c2742daec/tumblr_okwvi9SQqi1vk8ilho1_500.gif
Tudom tudom, a szokásos bloggeres bemutatkozásos duma, ami szinte nélkülözhetetlen egy blogon. Oké , essünk túl rajta, Ha magamat kellene jellemeznem egy szóval akkor az a szó a HÁZ lenne. Miért is éppen egy ház.. igen gondoltam hogy felmerül a kérdés. Nos minden ház telis tele van különböző ajtókkal, amelyek mind mind különböző helyiségekre nyílnak. Én is ilyen vagyok, tele vagyok  ajtókkal, melyek mind más és más oldalamat tudják feltárni előttetek. Ha kiváncsi vagy ezekre az odalaimra, akkor járd végig az összes ajtót és nézz be minden helyiségbe és fedezd az ajtók mögött rejlő titkaimat.

Home
Bebiiagymenések

 

 
rádkattintok

Ide azok a kedves kis pokémonok kerülnek ki, akiket naponta, vagy elég gyakran olvasok, tehát felkeltetted az érdeklődésemet, és szívesen megyek fel az oldaladra. 

Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”
Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”

 
Tervek

https://68.media.tumblr.com/fc2cff1928e09e2564c569e1a77572fa/tumblr_olooz81pxA1vk8ilho1_500.gif
Frappáns vagy nem frappáns témák amik éppen eszembe jutnak, és szeretnék majd róluk részletesebben írni. Eléggé szétszórt vagyok és feledékeny, úgyhogy jobban járok ha egy helyre összegyűjtöm ezeket, és így nem fogom elfelejteni miről is akarok majd pötyögni.Képtalálat a következőre: „pokeball png” Munkahelyi bakik
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Vásárló tipusok
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Ebay, wish ,aliexpress
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Hogyan szórd a pénzed.
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Életem nagy lépése, és bukása
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Szenvedélyek viharában
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Harcok önmagammal
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Betekintés a nőkbe ( +18 )
Képtalálat a következőre: „pokeball png” A kulisszák mögött 
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Szégyen szendvicsek
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Barátság extrákkal
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Legyünk gyerekek
Képtalálat a következőre: „pokeball png” A kirekesztő társadalom
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Gyermekkorom kedvencei
 

 
Dumaláda

https://68.media.tumblr.com/2e46887f93df9066715bf643f33ddc5f/tumblr_ogwbfhaCvS1rpn9eno1_500.gif
Felesleges leírni hogy ne beszélj csúnyán , ne hirdess, ne szidj meg az összes többi megszokott szabályt a chat fölé kibiggyesztve. Ha akarsz úgyis káromkodni fogsz, ha akarsz úgy is kirakod ide az unalmas hirdetésedet, és megállás nélkül kezded szidni az oldalt vagy éppenséggel engem. Felőllem aztán nyugodt szívvel belekezdhetsz, de csak egyszer fogod tudni megcsinálni, mert már feltalálták a tiltás gombot amit nagyon szeretek használni.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatóim
Indulás: 2010-01-03
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CSS Codes

irka

Harcok önmagammal

2017.05.03. 12:26, Bebii
Amikor vitatkozol a pasiddal hogy miért nem tud rendet tartani, de körülnézel a szobádban és rájössz hogy belecsöppentél egy második világháborús bombarombantás közepébe. 
Jáj, már annyira de annyira kellett nekem ez , hogy végre szembesüljek a saját magam durva hibáival, és tényleg sikerüljön beismernem hogy nagyon sokszor tényleg én vagyok az aki vétkezett, nem mindig minden másra kell ráfogni. Mert igen, lássuk be milliószor előfordult már hogy én voltam az aki nyitva hagyta a hűtőajtót és majdnem leolvadt az egész hűtő, és igen én voltam az aki nem rakta vissza a vajat a nyár közepén a hűtőbe és szinte szivószállal lehett már szürcsölni. Tulajdonképpen most a hétköznapi dolgaimat akarom kötegelni, melyeken rendkívül gyorsan változtatnom kellett, és végre betudtam látni hogy nagyon sok dologban milyen is vagyok. Nehéz volt tényleg, és jól hátba is veregettem magam ezért, mert elég szembetűnő dolgokról beszélünk. Ilyenkor megdicsérem magam hogy mennyire de menniyre sok ésszel áldott meg a jó isten. ( tapstapstaps nekem ) 
Trehány vagyok?!!
Elég szégyen bevallani, de igen. És ami a vicces,hogy ezt eddig rohadtul nem akartam se észrevenni se pedig belátni magamnak. Könyebb volt ráfogni a pasimra hogy ő volt az aki szét szórta a ruhákat és ő miatta kell minden nap pakolni. Pedig nem csak ő. Én ugyanúgy bűnrészes vagyok, sőt legtöbbször én vagyok a főbűnös. Ezt a problémát már akkor sikerül észre vennem, amikor az asztalon halomra áll a sok cucc, közte a szemét is, bögrék poharak stb. Oké, tudom hogy ez tök gáz, és elsüllyedek szégyenemben, de akkor is ez van, és nincs mit szépíteni. Sokszor van olyan hogy a ruháimat csak ledobom az asztalra vagy a székre, és akkor tűnik fel hogy valami nem stimmel, amikor már egész Magyarországot végig kutattam a kedvenc pólóm miatt, és kiderül hogy a széken a hatalmas ruha halom alatt bujdosott , trehányságomnak köszönhetően. Persze, nem is lenne egyszerűbb gyorsan összehajtogatni és berakni a szekrénybe, áá miért is? A másik, dolog hogy amikor kitakarítok tök szépen, a padlórol is enni lehet annyira meseszép a rend és szinte kiabál, na hát ez úgy átlagban egy vagy két nap tart. És fú de mérges vagyok magamra hogy nem vagyok képes rendet tartani, egyszerűen borzasztó, katasztrofális. DE! Megfogadtam hogy ezen változtatok, és igenis odafogok figyelni a rendre mert nő vagyok, másrészt pedig szeretem én a rendet csak sokszor lusta vagyok rögtön elpakolni dolgokat. 
Lustálkodni jó:
Azthiszem ezt összeköthetem az előző tényezővel, mivel a trehányságomat legtöbbször a lustaságomnak köszönhetem. Tudod amikor hazaérsz a munkából, és elkap a hú de pihennem kell érzés. És amikor ránézel a konyhára, látod hogy annyi mosogatni való van, hogy már szinte ajtót kellene nyitnod az kiboruló edényeknek, na akkor inkább elkönyveled magadban hogy majd pihenés után megcsinálod, mert most dolgoztál és fáradt vagy. De amikor felkeltél akkor már nincs kedved mert este van, vagy pedig akad más tevékenység, és így csak halasztod halasztod halasztod.. egészen odáig amig már a konyhád lassan élő pöcegödörré változik , és ilyenkor már késő szidnod magad. Hát igen, sajnos arra is rákellett jönnöm hogy kegyetlenül lusta tudok lenni, és soszor meg én vagyok az aki a pasit szekálja azért mert nem képes valamit megcsinálni azonnal. Hát bocs drágám, azthiszem megérdemelsz ezért egy bocsánkérést. 
Felelőtlenség a köbön:
Tudod amikor te bizonygatod hogy igenis felelősségteljes ember vagy már a nagy betűs élethez, de aztán rájössz hogy annyira hülyeállat vagy hogy még a csekkeket is két hete elfelejtetted befizetni, mert mindig halogattad hogy majd holnap, majd holnap. És igen. Nagyon sokszor viselkedem felelőtlenül, ami megint csak egy mellbevágó belátás számomra, mert mindig azt bizonygattam hogy nekem már benőtt a fejem lágya. Persze részben így is van, de azért akadnak még olyan esetek hogy a felelőtlenség a felszínre rágja magát. És szerintem ez is egy olyan amit nagyon gyorsan kikell küszöbölni.
Feledékenység: 
Jaj igen. Vannak olyan pillanatok amikor teljesen úgy érzem magam mint egy 80 éves öreglány, aki még azt is eltudja felejteni hogy mit mondott két másodperccel ezelőtt. Néha vannak olyan dolgok, amikor tök egyértelműek, és logikusak, értelmes ember képtelen lenne elfelejteni, de persze miért is ne én legyek itt is a kivétel? Igen, sokszor azt is eltudom felejteni amit három perccel ezelőtt mondtál nekem, vagy pedig az egy éven keresztül végzett munkahelyi rutinom egyik kihagyhatatlan feladatát, ami miatt mondjuk másnap elszidják a kis fenekemet hogy mekkora balfasz vagyok. Szóval ja, valljuk be , sokszor az eszem simán odabasz egy vénasszonynak, csodálkozom hogy még a nevemet nem felejtettem el amikor megkérdezték.
 
Azthiszem ezek azok a kiemelendő problémák, amik ellen nap mint nap megvívom a magam kis harcát, és próbálok győzelmet aratni egy jobb személyiségem érdekében. Valahogy kikell gyógyulnom ezekből a "betegségekből " ( nevezzük így ) mert rájöttem hogy mostmár elviselhetetlennek tartom amióta beismertem őket. 
 
Még nincs hozzászólás.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben