Home

https://68.media.tumblr.com/b618e0a1c24d28f9d362ab3c2742daec/tumblr_okwvi9SQqi1vk8ilho1_500.gif
Tudom tudom, a szokásos bloggeres bemutatkozásos duma, ami szinte nélkülözhetetlen egy blogon. Oké , essünk túl rajta, Ha magamat kellene jellemeznem egy szóval akkor az a szó a HÁZ lenne. Miért is éppen egy ház.. igen gondoltam hogy felmerül a kérdés. Nos minden ház telis tele van különböző ajtókkal, amelyek mind mind különböző helyiségekre nyílnak. Én is ilyen vagyok, tele vagyok  ajtókkal, melyek mind más és más oldalamat tudják feltárni előttetek. Ha kiváncsi vagy ezekre az odalaimra, akkor járd végig az összes ajtót és nézz be minden helyiségbe és fedezd az ajtók mögött rejlő titkaimat.

Home
Bebiiagymenések

 

 
rádkattintok

Ide azok a kedves kis pokémonok kerülnek ki, akiket naponta, vagy elég gyakran olvasok, tehát felkeltetted az érdeklődésemet, és szívesen megyek fel az oldaladra. 

Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”
Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”

 
Tervek

https://68.media.tumblr.com/fc2cff1928e09e2564c569e1a77572fa/tumblr_olooz81pxA1vk8ilho1_500.gif
Frappáns vagy nem frappáns témák amik éppen eszembe jutnak, és szeretnék majd róluk részletesebben írni. Eléggé szétszórt vagyok és feledékeny, úgyhogy jobban járok ha egy helyre összegyűjtöm ezeket, és így nem fogom elfelejteni miről is akarok majd pötyögni.Képtalálat a következőre: „pokeball png” Munkahelyi bakik
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Vásárló tipusok
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Ebay, wish ,aliexpress
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Hogyan szórd a pénzed.
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Életem nagy lépése, és bukása
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Szenvedélyek viharában
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Harcok önmagammal
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Betekintés a nőkbe ( +18 )
Képtalálat a következőre: „pokeball png” A kulisszák mögött 
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Szégyen szendvicsek
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Barátság extrákkal
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Legyünk gyerekek
Képtalálat a következőre: „pokeball png” A kirekesztő társadalom
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Gyermekkorom kedvencei
 

 
Dumaláda

https://68.media.tumblr.com/2e46887f93df9066715bf643f33ddc5f/tumblr_ogwbfhaCvS1rpn9eno1_500.gif
Felesleges leírni hogy ne beszélj csúnyán , ne hirdess, ne szidj meg az összes többi megszokott szabályt a chat fölé kibiggyesztve. Ha akarsz úgyis káromkodni fogsz, ha akarsz úgy is kirakod ide az unalmas hirdetésedet, és megállás nélkül kezded szidni az oldalt vagy éppenséggel engem. Felőllem aztán nyugodt szívvel belekezdhetsz, de csak egyszer fogod tudni megcsinálni, mert már feltalálták a tiltás gombot amit nagyon szeretek használni.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatóim
Indulás: 2010-01-03
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CSS Codes

irka

Vásárló tipusok

2017.04.30. 16:42, Bebii

Kérdezd meg magadtól, mit tennél ha valaki azt mondaná neked hogy egy analfabéta, képzetlen hülye picsa vagy , azért mert nem vásárolhatja le a SIM kártyáján lévő pénzt?

Felülmúlhatatlan érzés, amikor sokszor olyan hülye emberekkel vagy körülvéve hogy szinte már fáj, és legszívesebben csak megnyomnád magadon az OFF gombot, és szarnál minden idióta fejére. 

De ezek mellett mindent megér amikor valaki a kedves szavaival simogatja pénztári lelkedet, és búzdító kedvességével megerősíti hogy igenis számítasz és jó vagy abban amit csinálsz. 

Mihez is hasonlíthatnám´a boltot ahol dolgozom? Hm talán a megfelelő hasonlat ez; A Lidl mint állatkert.  Vagy állatkert a Lidlben? Mindkettő igaz szerintem. Tele van külöböző viselkedésű , szocializált, és szocializálatlan ( remélem van ilyen szó ) emberekkel, akik sokszor úgy viselkednek mint az állatok, sőt tudjátok mit? Mondhatom azt hogy néhány embert inkább nem hasonlítanék az állatokhoz, mert az állatokban több gerincesség, és becsület van mint néha ezekben a nemtudommineknevezzem fajban.  Ebben a bejegyzésemben úgy gondoltam hogy kiemelek egy-két olyan vásárlói tipust, akik elérték nálam azt a kategóriai szintet hogy említésre kerüljenek.
Felhívás a következőkre : Figyelem, előfordulhat hogy az elég mélyreható , rossz emlékek felidézése miatt idegbeteg leszek, és akaratlanul is csúnyabeszédet fogok alkalmazni. 

A pozíció gyilkos:
Az a fajta vásárló akinek az a mániája hogy minden egyes kibaszott terméket bele pakol kicsi átlátszó zacskókban, amiket általában a zöldségekhez szoktak használni. Szóval bele bassza a kis cuccait, sőt vagy még többet egy zacskóba, majd szétszakad a zacsi annyira tele van , és a pénztárnál még arra sem veszi a fáradtságot hogy kiszedje neked .  Végülis kit érdekel, hiszen az én gyorsasági pozíciómat mérik nem az övét, nem igaz? Aztán pedig olyan képet vág mint aki mindjárt megfolyt azért mert te még mindig szerencsétlenkedsz azzal a zacskóba szorult tejföllel, mert ugye kikell szedned hogy letudja olvasni a gép. Kibaszik veled a zacskóival, aztán még ő neki áll feljebb hogy nem nyújtod az elvárt gyorsaságot, mivel ő annyira rohadtul siet vén nyugdíjas létére. Ha már zacskózol, akkor legalább tennél meg annyit hogy amikor felpakolsz a szallagra kiszeded és majd ha lehúzták a cuccot visszapakolod. De áááááá miért is tennéd???

Aki sosem tud semmit:
- Ne haragudj megtudnád mondani ennek mennyi az ára? - * nem akarom elrontani az értelmiségi szinted jelenlegi állapotát, de bazdmeg, OTT VAN VELED SZEMBEN . És szemmagasságban, még csak le sem kell nézned.- Persze, 269 Ft.  És ez a párpeszéd egészen addig folytatódik amig a bizonyos tudatlan emberke közelében maradsz, mert minden kurva terméket amit megfog, megfogja kérdezni tőled hogy mennyibe kerül. Nem hajlandó kicsit körülnézni, inkább téged basztat  , futkozik az idegeiden, mert annyira felfoghatatlan hogy semminek de semminek sem hajlandó önmaga megkeresni az árát? Vagy a másik kedvencem. 30 % -al olcsóbb termékek : Régi ár: 200 FT. ÚJ ÁR: MELLESLEG EKKORA BETŰKKEL OTT VAN. - 130 ft.  De ő nem látja , és megint a nyomodban. Vagy amikor bejössz az ajtón és rögtön befigyel a 799 Ft-os rózsacsokor, és akkor téged zaklat hogy nem találja az árát... pedig könyörgöm, azt látod meg elösször amikor bejössz. 

Aki soha semmire nem figyel:
Annyira de annyira feltudja baaaaaszni az agyamat, amikor az emberek nem néznek, csak mennek mennek, és utánna tényleg felvannak háborodva a saját figyelmetlenségeik miatt? Igen, fel.  Amikor bezárom a kasszámat, * tisztelt vásárlók a 4-eskassza bezár. * - olyan hangerővel hogy a bolt minden zugába meghallod - és zárás után még mindig oda pakol a te kasszádhoz és ha mersz szólni hogy légyszi pakolj már át másikhoz mert bezártam - Hát ezt ő nem hallotta. De nem mellékes dolog az is hogy amikor bezár a kassza, pirosan villog az a szerencsétlen, nyomorult 4 es szám a kassza felett.. ami azt jelenti bezártál. Nem elég hogy nem hallotta , de még arra is képtelen hogy kinyissa a szemét és elnézzen előre. Még csak nem is nagyon kell felfele néznie ha attól fél hogy beleáll a˙nyakába a görcs. De még erre sem hajlandó. És akkor üldögélhetek még negyed órákat a kasszába, miközben már lejárt a műszakom.   A másik kedvencem az amikor odajön hozzám a bizonyos xy és felháborodva odadugja az orrom alá az újságot hogy miért van meghirdetve az 1 kilós csirkemmel akciós áron amikor nem is akciós. És akkor csak egy laza mozdullattal rámutatok a dátumra, hogy bocsika de ez jövöhéttől lesz, és érdemes lenne előbb elolvasni a dátumot mielőtt neki áll velem vitatkozni. 

Az ellenőr:
Ő az a tipus aki állandóan ráhajt a 30%-al olcsóbb termékekre, majd a kasszázásnál végig azt figyeli hogy te mindegyikről leütöd -e a kedvezményt. És majdnem minden terméknél a szemedre hányja hogy " remélem kedvezményesen ütötted be ". És akkor ilyenkor jön az az érzés hogy vajon tényleg te vagy ennyire hülye vagy az élet szándékosan adja utadba az ilyen ˙embereket? Tényleg ilyen hülyének néz hogy ott van előttem vagy 20 olyan termék amin vírít a matrica, és nem kedvezményesen ütöm? Az más dolog ha mondjuk egyről véletlenül nem ütöm le, és kultúráltan visszajön és közli velem, na de minden terméknél figyelmeztetni kell?  Ja és persze ha nem ütöd le véletlenül az árengedményt, akkor füstölgő fejjel, mintha egy világ dőlt volna össze, jön vissza reklamálni a szaros kis 50 Ft-ja miatt hogy te átbasztad őt mert nem az akciós árat verted a kurva gépbe.

Az árfigyelő:
Balatonszelet 75 Ft , de a gép 79 ért viszi. És ilyenkor jön a 3.világháború , hogy te vagy a szar mert félrevezetted őt és azonnal követeli vissza az 5 forintját . Majd végig jár mindent , és utánna a blokkot fél órán keresztül tanulmányozza, és oda bassza az orrod elé egy kész előre megtervezett reklamációs beszámolóval hogy melyik termékek nem azon az áron vannak meghirdetve amelyiken a gépben bennvannak.

A problémás:
Tulajdonképpen minden árut kikellene pakolni a szalagra, beleértve a nehéz dolgokat is. És igazából örüljön neki hogy megtanultam a kódját azoknak amiknek van, és megkönnyítem a dolgát azzal hogy nem kérem hogy emelgesse fel a pultra őket. Mint például a 10 kg-os kutyatáp, vagy a karton vizek , stb. Amikor valami olyat terméket kérek fel a szalagra aminek nincs kódja és csak vonalkóddal tudom lehúzni, kérem szépen, amikor azt mondja neked hogy ő nem fogja feltenni mert milyen már hogy emelgetni kell , majd vissza pakolni a kocsiba. Bazdmeg örülj neki hogy a többit nem kell felraknod, és akkor belehalsz abba ha valamit meg igen? Ilyenkor olyan szí˘vesen felpakoltatnám vele az összes 10 kg-os lisztet.  A másik amikor megkéred a vásárlót hogy vegyen ki neked egy darab sört, vagy engedélyt kérsz arra hogy kivehess egyet hogy betudd ütni, hát ő meg erre belevágja a képedbe azt hogy nem érti meg mi a faszért kell kibontani, mert direkt olyan kartonnal hozott ami nincs megbonta. Könyörgöm, a karton közepéből veszek ki egyet, nem ártok vele semmit, amúgy meg úgy is kifogod bontani nem dísznek vetted, ja és mellesleg mit gondoltál hogyan máshogy fogom beütni?

Alkoholista:
Napi rutin : Bemegyek a boltba, elmegyek az évek óta ugyanott tárolt fehér tablettás boromért, majd megyek a kasszához és beugatok valamit a pénztárosnak. Ő az a fajta taplók egyike, akinek a mindennapi vacsoráját a fehér tablettás papa bora jelenti,az értelmiségi szintje pedig valahol a minusz nyócszázmillió alatt van eltemetve, de ő a menőcsávó mert lebassza a pénzt az asztalra mintha a kutyája lennél utánna pedig elhord mindennek mert bevan baszva mint az állat. Kedvencem az volt amikor elmondott minden analfabéta képzetlen idiótának minket, azért mert ő neki állítólag negyvenezer ft van a simkártyját amit leakar vásárolni itt. Hát én meg közöltem vele hogy nem tudom mit gondolt hogy sim kártyáról hogyan akar várásolni, és igen én vagyok az analfabéta,miközben ő mondott akkora baromságot amit még életemben nem hallottam. Ja és a másik beszólása az volt amikor minden dolgozót szidott azzal az indokkal hogy állítólag hetente rendezzük át a boltot és semmit sem talál meg. ( napi rutin: ugyanott tárolt bor ) 

Szívtiprók:
Éreztél már olyat amikor valaki beállt a kasszádhoz, a gyomrod kavarogni kezdett, kiakartál futni, és majdnem elájultál ? Igen, attól a gyomorforgató szagtól amit a drága alkoholista közmunkások árasztanak, és te még az összeget is alig birod kinyögni annyira de annyira marja az orrodat a bűz. És akkor ez mellett a tetőpont az amikor megmeri kérdezni tőled hogy van e pasid, és nem e akarsz vele meginni egy sört  a legközelebb lévő kocsmában, mert hu de nagyon teccő geci. Áh, ennél jobb ajánlatokat, közmunkás vagy, alkoholista is vagy, és a szagod bazdmeg olyan mint egy élő pöcegödöré, minden álmom veled meginni egy sört egy lepukkant kocsmában. 

Spórolós:
Az a fajta , aki mindig mindenből a legolcsóbb terméket veszi, próbálja minél kisebbre levinni a végösszeget. És tényleg vesz egy csomó mindent, alig fizet 1500 Ft ot a sok dologért, majd szemrehányóan oda vágja neked hogy mégis mire fizetett ő ilyen sokat, hiszen alig vett valamit. Baszod, itt a blokkod, ha kell fel is olvasom neked mit vettél és mennyiért. De hiába, mert te akkor is átbasztad, hiába va˛n rajta a blokkon.

Aki át akar vágni:
Huu na ez komolyan mondom fejbe tudnám lőni.  Én nem tudom mire jó az amikor a másikat leszégyenítjük , hamis vádakkal, nagy tömeg előtt. Ő az az ember aki, fizetésnél oda adja neked a kis 5 ezres bankjegyét, majd miután elment a kasszától szó és probléma nélkül, utánna visszamegy és megmer azzal gyanusítani hogy ő 20 ezrest adott és te nem adtál neki vissza.  Ne akarj már hülyének nézni, csak tudom hogy milyen pénzt adtál, még a blokkon is rajta van. De nem !! Ő akkor is 20-ast adott, és ezzel már megis van a probléma mert viszed a következményeket.  A másik kedvencem az volt, amikor nénike jön be a boltba és azt mondja neked gúnyos és lekező vigyorral hogy ő három hete nálad fizetett és te egy darab éjszakai betét helyett beütöttél neki 5 db-ot. Jaj öreglány. hadd ne folytassam. Három hát után visszajön és belehazudik a képedbe, mikor te pontosan tudod hogy ki ő és mit vett, mert emlékszel rá, még arra is hogy itt nézeggette a kasszádnál a blokkját hogy minden stimmel e. Három hét után én is mondhatok akármit. 


         És akkor sokan mondják hogy milyen könnyű emberekkel dolgozni...

2 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2017.05.01. 11:49
Bebiii (lovebebi.gp )

Igen , mérik nekünk a gyorsaságot hogy másodpercenként, percenként hány terméket húzúnk le. Vásárlói szemmel én is rühellem amikor nem birok elpakolni, és egyetértek veled amúgy, mert tudom milyen az amikor már halomra áll a cucc a pulton és te még csak a szatyrodat tudtad kinyitni :D De amúgy van egy bizonyos pozíció amit elkell érnünk, ha az alá megyünk akkor basztatnak minket hogy lassúak vagyunk és teljesítsünk jobban..  :)

Idézet
2017.05.01. 11:33
teo

Nálunk a lidl-ben mindegyik kasszás annyira gyorsan húzza le a cuccokat, hogy alig tudom elpakolni, már a fele dolog ami ott van nem is az enyém, hanem a következő vásárlóé :D sőt ha segít pakolni akkor még rosszabb, mert úgy belebasz mindent a kosárba, hogy csoda hogy épségben marad minden termék. akkor ez azért van, mert mérik a gyorsaságodat? Mert ez mindig is érdekelt, miért viselkednek néha ennyire türelmetlenül és agresszívan a kasszások a lidl-ben :D mert pl. a sparban vagy a tescoban általában türelmesebbek.

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben