Home

https://68.media.tumblr.com/b618e0a1c24d28f9d362ab3c2742daec/tumblr_okwvi9SQqi1vk8ilho1_500.gif
Tudom tudom, a szokásos bloggeres bemutatkozásos duma, ami szinte nélkülözhetetlen egy blogon. Oké , essünk túl rajta, Ha magamat kellene jellemeznem egy szóval akkor az a szó a HÁZ lenne. Miért is éppen egy ház.. igen gondoltam hogy felmerül a kérdés. Nos minden ház telis tele van különböző ajtókkal, amelyek mind mind különböző helyiségekre nyílnak. Én is ilyen vagyok, tele vagyok  ajtókkal, melyek mind más és más oldalamat tudják feltárni előttetek. Ha kiváncsi vagy ezekre az odalaimra, akkor járd végig az összes ajtót és nézz be minden helyiségbe és fedezd az ajtók mögött rejlő titkaimat.

Home
Bebiiagymenések

 

 
rádkattintok

Ide azok a kedves kis pokémonok kerülnek ki, akiket naponta, vagy elég gyakran olvasok, tehát felkeltetted az érdeklődésemet, és szívesen megyek fel az oldaladra. 

Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”
Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”Képtalálat a következőre: „pokeball png”

 
Tervek

https://68.media.tumblr.com/fc2cff1928e09e2564c569e1a77572fa/tumblr_olooz81pxA1vk8ilho1_500.gif
Frappáns vagy nem frappáns témák amik éppen eszembe jutnak, és szeretnék majd róluk részletesebben írni. Eléggé szétszórt vagyok és feledékeny, úgyhogy jobban járok ha egy helyre összegyűjtöm ezeket, és így nem fogom elfelejteni miről is akarok majd pötyögni.Képtalálat a következőre: „pokeball png” Munkahelyi bakik
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Vásárló tipusok
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Ebay, wish ,aliexpress
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Hogyan szórd a pénzed.
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Életem nagy lépése, és bukása
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Szenvedélyek viharában
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Harcok önmagammal
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Betekintés a nőkbe ( +18 )
Képtalálat a következőre: „pokeball png” A kulisszák mögött 
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Szégyen szendvicsek
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Barátság extrákkal
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Legyünk gyerekek
Képtalálat a következőre: „pokeball png” A kirekesztő társadalom
Képtalálat a következőre: „pokeball png” Gyermekkorom kedvencei
 

 
Dumaláda

https://68.media.tumblr.com/2e46887f93df9066715bf643f33ddc5f/tumblr_ogwbfhaCvS1rpn9eno1_500.gif
Felesleges leírni hogy ne beszélj csúnyán , ne hirdess, ne szidj meg az összes többi megszokott szabályt a chat fölé kibiggyesztve. Ha akarsz úgyis káromkodni fogsz, ha akarsz úgy is kirakod ide az unalmas hirdetésedet, és megállás nélkül kezded szidni az oldalt vagy éppenséggel engem. Felőllem aztán nyugodt szívvel belekezdhetsz, de csak egyszer fogod tudni megcsinálni, mert már feltalálták a tiltás gombot amit nagyon szeretek használni.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatóim
Indulás: 2010-01-03
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CSS Codes

irka

Sziaa Háda .

2017.06.07. 09:53, Bebii

                       Amikor vásárolok, minden rózsaszínné válik körülöttem.
https://68.media.tumblr.com/3f0219c94f6995e263596fc832f36fe1/tumblr_ngzvcrwLC11sakbyto1_500.gifHazudtam. Elkellett kéretőznöm munkából fél órával előbb, hogy elérjük a 13.41-es vonatot. És hazudnom kellett. Még se mondhattam azt hogy héé légyszi engedj el előbb hogy tudjak menni a Hádába..Nem. Így azt hazudtam hogy nőgyógyászhoz megyek fél négyre Kaposvárra. Tök jól előadtam magam, és csak úgy random jöttek a dolgok. De mégis mit tehettem volna? Egyfolytában úgy vagyok beosztva hogy véletlenül se legyen időm sehova se elmenni. Az egyetlen szabadnapomon is menjek be egy kibaszott egy órás oktatásra, hát köszi Lidl, szeretlek.  Kaposvárra beérve nagy szerencsénkre elkapott minket az eső, de nem is akárhogyan..ránk szakadt az ég, és már itt elkönyveltük hogy ebből aztán nem lesz Háda..pedig direkt azért utaztunk hogy eltudjunk oda jutni. Hívtunk taxit, amire fél órát vártunk,és képzeljétek még mindig várjuk mert hogy sehol semmilyen taxi nem jött. Ennyit a Kaposvári taxi szolgátatásról.  Az egyik hádát megtaláltuk, és ismét szerencsétlenségünkre zárva is volt..ekkor jött a majdnemelviszaszívroham érzés..DE. Volt másik Háda üzlet, amit nyitva találtunk, de kín keservesen jutottunk el oda. És most pedig szeretném megmutatni hogy miket vettem.

Facebook nyalifaliságok

2017.06.05. 18:35, Bebii

                                     Na mivan facebook? Hogy birod a gyűrődés?
https://68.media.tumblr.com/90bbdfb2ca4f53e872295fbd826d547c/tumblr_nm3unrGdD11rdwbnqo1_500.gifMegint nem birok megülni, úgyhogy ismét két bejegyzés lesz ma. Rájöttem arra hogy napi szinten annyi de annyi idiótasággal találkozom a facebookon, hogy kész csoda hogy életben vagyok még... Nem tudom hogy ti hogy vagytok ezzel, de én néha már rosszul vagyok ha csak belegondolok mennyi hülye embert engedtek fel erre az oldalra, akik az agyölő baromságaikkal az őrületbe késztetik szerencsétlen és ártatlan facebookon lógókat.Biztos hogy találkoztatok ti is olyanokkal, akik rengeteg olyan dolgot művelnek ezen közösségi oldalon, aminek értelme nem sok van, de ők ezt vagy nem fogják fel, vagy szándékosan teszik a hülyét és büszkék rá hogy mindenki elküldené őket szívesen a pi*ába. Akkor hát kezdjük is, mindjárt fényderül arra hogy konkrétan miről is van a bötűűűű. Tarts velem.

Van egy megszállottam.

2017.06.05. 12:55, Bebii

             Az érzés amikor nem tudsz tenni az ellen hogy valaki hagyjon békén...
https://68.media.tumblr.com/15bcb7292b761a615365deac9863c384/tumblr_ogvwzlzBl91vq4y18o1_500.gifHú,na ez most egy érdekes bejegyzés lesz, de gondoltam írok erről. Inkább ez is olyan magánéleti dolog, de úgy érzem lekell hogy írjam. Szóval, mint már említettem, voltam két nővel. És itt most a második egyénről lesz szó, aki elő szeretettel megkeserítette az életemet.  Érdekes, vicces, de többnyire félelmetes. És akkor kezdjük is az történetet az elejről.

Facebookon ismertem meg, és elkezdtünk beszélgetni. Nagyon sokat beszélgettünk, és kialakult közöttünk egy bizalmi kapcsolat. Elég sok ember mondta nekem hogy vigyázzak vele, mivel pszichésen kicsit nem százas, és hogy tönkre tudja tenni az emberek életét..hát én mit sem foglalkozva mások véleményével, úgy döntöttem hogy adok neki egy esélyt, mert általában a pletykáknak nem hiszek és szeretek meggyőződni saját magam a dolgok valódi igazáról. A kapcsolatunk egézsen odáig teljesen jó volt, amíg benem csöppent az életemben az első lány akivel együtt voltam. Furcsáltam én , hogy ekkora gyülölet él benne azért mert közöm lett a lányhoz, aztán kiderült hogy ők ketten nem nagyon bírják egymást, azért mert ( nevezzük a phiszést X-nek, a másik lányt meg Y-nak ) X halálosan szerelmes volt évekig Y-nak a barátnőjébe, és tönkre tette kettőjük kapcsolatát..beleavatkozott és szétszedte őket. Pedig sosem volt X és a barátnő között semmi. Szóval. Mind ott kezdődött hogy egyik este már nem nagyon volt kedvem facebookon lógni, és inkább lefeküdtem. És éjjelente azt vettem észre hogy a telefonom állandóan csörög, SMS-ek rengetege érkezik.. de hát kinek van kedve éjjel telefonálni? Nem foglalkoztam vele. Másnap pedig X letámadott facen, hogy én fennt voltam, és csak neki nem írtam szándékosan..mert Y-nal beszélgettem egész éjszaka... Nem feltételzte, hanem BIZTOSRa állítiotta..és napokig veszekedett velem, elmondta Y-t minden gané, patkánynak szó szerint, és ez még a visszafogottabb verzió..Mind ezt úgy hogy csak facebookon ismertem X-et.
https://68.media.tumblr.com/6a2b968edb7fb911e0b6e37d6b1c3ee6/tumblr_oq9e5tigYK1w1kw1mo1_500.gifKövetkező epízód az amikor elköltöztem a páromtól. Sötét korszak volt ez,mert a kapcsolatunk nagyon megromlott. X volt az aki segített nekem költözni és talált nekem albérletet. Nagyon sok mindenben segített nekem, ezt nem is tagadtam és nem is fogom soha.. Költözés után három nappal az új házamban rám mászott.. én nem akartam, és féltem is ettől hogy ez megtörténik.. Ellöktem magamtól mert tényleg , sehogyan sem volt az  esetem, és tudtam ha megtörténik mégjobban megbolondul, mert már valamennyire kiismertem.  Nem tetszett neki,sőt ezért felvolt háborodva. Aztán egy másik alkalommal,amikor ittunk pár pohárral sajnos..nagy hibát követtem el és lefeküdtem vele..Bűntudatom mai napig kísér amiért ezt megtettem. Nem tudom megfogalmazni miért történt meg, mert én sem értem. De ez van úgy hogy viselem a következményeket.

Visszatérve még a történtek elé.. már meséltem nektek arról hogy volt egy barátom akivel több volt  mint barátság. Szóval, amikor ezt X megtudta, körülbelül hetekig..éjjel nappal vitatkozott velem, mint őrült és mindennél féltékenyebb ember.. Tulajdonképpen, úgy nézett ki a dolog, hogy én kurva voltam azért mert két ember volt az életemben abban az időszakban. Kurvának nevezett, és aztmondta hogy mindenkivel lefekszem aki szembe jön velem az utcán. De az persze nem volt baj neki hogy vele is.. Nem értette meg hogy én nekem akkor nem kellett kapcsolat, én tisztában voltam a saját elképzeléseimmel, amiben csak is a szex volt az ami akkor kellett, nem pedig egy újabb kötelezettségekkel teli kapcsolat. És még csak nem is olyan szex volt hogy ismeretlennel, akivel csak egyszer találkozom a szex miatt.. de ő a fejébe vette hogy engem mindenki kihasznál mert csak a szexre kellek.. De tulajdonképpen ha úgy vesszük, nekem se kellett más.. És mintha már évek óta együtt lennék X-el úgy viselkedett velem..mintha én megcsalnám őt..miközben milliószor tisztáztam vele hogy nem akarok tőle semmit..  Ez még semmi.. a gondolkodása az olyan volt, hogy mindig csak neki van igaza. Ha én mondtam valamit, akkor azt megsem hallotta, felsem fogta. Kitalált magának egy világot, amiben elvolt, és csak az ő általa kreált kis rózsaszínködös világ létezett. Semmi más. Pszhicológushoz is járt már hosszú évek óta, de semmit sem segített. Nem lehetett vele szót érteni, ha hetekig vitáztam vele, akkor azt értem el hogy én készültem ki teljesen agyilag..
https://68.media.tumblr.com/5fe34df8b43c2c9b0494a47477ea8515/tumblr_np284l7ct81u3m3xno1_500.gifMindig az lebegett  a fejem előtt hogy sajnálom szegényt,a mert ninncs senkije, de ami sok az sok..sajnos nem tudam már millió esélyt adni. Egy időszakban nagyon fontos ember volt nekem, azok után is ami köztünk volt. Jó barátomként tekintettem rá, és támogatást is vártam. De sajnos ő a féltékenységével, ami szinte már betegséggé alakult át, mindent tönkre tett.. Egyik barátom ott volt nálam egyik este és beszélgettünk, és ő pedig mint az őrültek , dörömbölt az ajtómon , azzal a váddal hogy én " baszatom magam " . Ezzel a kifejezéssel tört be hozzám, és össze akarta törni a haverom kocsiját. Mi a fasz mondom? Olyan szinten megalázott hogy elmondani nem tudom.. Olyan volt mintha követelné a magyarázatot, miközben ha úgy vesszük nem volt ő senkim. És igen, elvárta hogy mindenről számoljak be, a magánéletemet vette elsősorban a legfontosabbnak hogy én kivet mit csinálok.. Mintha bármi köze lenne hozzá.. Én sosem tettem hogy beleszóltam a dolgaiba..De tulajdonképpen szavakkal nem is lehet igazán kifejezni ezt a viselkedést..mert ez nagyon durva volt már amivé alakult ez az egész. Március elején kibékültem a párommal.. nagyon nehéz volt nekem ez az időszak, mert tudtam hogy helytelen döntést hozok, és harcolt az eszem a szívemmel..és tőle vártam volna támogatást..mert ő volt mellettem abban az időben amikor elköltöztem, és sokat segített rajtam.. De igazából rájöttem hogy ő a segítségért cserébe azt várja hogy szó szerint a rabja legyek, és bármit megtehet velem.. Mert amikor rátört a féltékenységi roham akkor ő bármilyen viselkedést elejthet velem szemben, megalázhat, rángathat, szabályozhat, és ezt normális ember nem viseli el . És amikor kibékültem a párommal, ő ellenem fordult..Annyira hogy három héten keresztül minden órában elmondta a páromat mindennek, alázott, sírt, nekem jött.. ÉS nagyon rosszul esett. Mert azt vártam volna tőle hogy azt mondja hogy mellettem áll, még akkor is ha nem jó döntést hozok. Mert más barátaim is, akik igaz barátok voltak, azt mondták hogy akárhogy döntök mellettem lesznek. Hát ő nem volt mellettem. És itt jkezdődtek a nagy gondok.

Úgy kell elképzelni a dolgokat, hogy amikor szóba álltam,vagy elmentem valahova valaki mással aki nem X volt, akkor kb egy héten keresztül alázott, veszekedett, és gyanúsítgaott hogy én őt kihasználtam és eldobom..Mindig mindenkivel összerakott, a családomat is belekeverte az egészbe, és állandóan kiforgatta a szavaimat, de nagyon durván..Öngyilkossággal fenyegetőzött, képtelen volt megérteni hogy nekem van életem rajta kívül is. Mert nem fogom elhanyagolni a barátaimat azért mert beképzeli a dolgokat magának..És ha megmertem mondani amit gondolok, akkor mégnagyobb háború tört ki. Egyszerűen agyilag szétrombolt, és már nem bírtam tovább, nem bírtam több esélyt adni, mert tudtam hogy sosem fog megváltozni. Már együtt voltam a párommal,és későn értünk haza. Lefeküdtünk aludni, és körülbelül éjfél tájt arra ébredtünk hogy valaki betörte az ajtómat..hát X volt az. Bemászott éjjel a zárt kapun és betört hozzám, másodszorra. Nem akart elmenni, nem értette meg hogy nem vagyok kiváncsi rá azok után amiket tett, és nem érzékelte mennyire súlyos dolog betörni valakihez.. A pláne hogy teljesen ok nélkül, a saját udvaromba neki ugrott a páromnak. A zaklatás nem maradt abban. Naponta minimum 50 sms, 20-30 telefonhívás, levelek a posta ládában.. Az utcán követett végig amikor mentem dolgozni, és elbújt reggelente egy bokor mögött és azt nézte hogy mikor megyek.. és ha ez még mindig nem lenne elég, a munkahelyemre is bejárkált..ahol már mindenki mindent tud hogy mennyire a megszálottam lett. Ott is megalázott, és már kiakarták onnan dobni. Órákon keresztül engem nézett, és munka közben is piszkált. Azért így higyjétek el hogy nem éppen a legkellemesebb dolgozni, mert már csak a puszta jelenléte felpumpált idegileg.. Eleinte megint sajnáltam, de már annyira de annyira megölte bennem azt az érzést, mert képtelen volt normálisan viselkedni, még akkor is amikor könyörgött nekem hogy bocsássak meg.. mert a vége mindig a patkányozás és a magánéletben való turkálás lett.. Ezek után kb másfél hónapra lecsillapodott a dolog, olyan szintre hogy nem szólt hozzám, és nem jött oda.  Aztán nem olyan régen kb egy hónapja, megint az történt hogy engedély nélkül bejött az udvaromba, és verte az ajtót meg az ablakokat.. És itt betelt pohár. Ráhívtam a rendőröket, mert már nagyon elegem volt hogy mindent megengedett magának, és mint egy bábbal úgy szórakozott velem. A rendőrők kimentem hozzá, de nem tudom mit beszéltek vele. Másnap beszólt nekem a boltban, de én úgy tettem mintha nem hallanám. És ez volt a legutolsó amit nekem mondott, azóta úgy ahogy békén hagy..de nem akarom elkiabálni.
https://68.media.tumblr.com/b882dc7dd275635c1ab891c236f17e7b/tumblr_o1whciTWDA1v6uw3qo1_500.gifPszichológushoz is jár , de már miattam, és én vagyok ott a téma , hogy hogyan tudna engem kiheverni, mert én állítólag olyan rossz ember voltam és én használtam ki őt. De gondolom amiket ő tett, azokat nem mondja el, csak mindig mást szid. Mert ez volt neki a hobbija, mindenki rossz, és patkány, meg rohadék, de ő a tökéletes.. Közben aztán elfelejt tükörbe nézni és elgondolkodni.. Nehéz volt nekem, mert egy újabb csalódás, nem gondoltam volna hogy igazuk lesz azoknak akik próbáltak lebeszélni a vele való barátkozásról..pedig de.. Sajnos koppantam, elég nagyon. És nagyon rossz úgy végig menni az utcán hogy sosem tudom hol bújkál, hogy engem lessen.. Meg azért be-be járkál a boltba, pedig nem vesz semmit, csak kap az alkalmon ha valamelyik ismerőse jön be, hogy ő jöhessen, és engem bámulhasson.. Megalázó, de nagyon.. De én is hibáztam, tudom. De azért nem akkorát hogy ez legyen belőle, mert már a szex előtt is ilyen volt, csak nem ennyire brutálisan..De én buta mindig adtam egy újabb esélyt, mert sajnáltam,de rájöttem hogy saját magának köszönheti hogy senki nincs mellette. Előbb magában kellene rendet tennie, aztán bíráskodnia mások felett.

Csuszafesztivál

2017.06.04. 13:54, Bebii

Kikell hogy kapcsolj, érezd hogy élsz, mert ha nem, akkor az élvezet teljesen elvész..
https://68.media.tumblr.com/0364669e601fe363200b603fb57087d9/tumblr_n0grd1I32N1qcnwi7o4_500.gif
Kezdjük is a pénteki nappal. A városban ahol élek, minden évben megrendezésre kerül a híres Csusza fesztivál. Elösször nem terveztem hogy megyek, mert nem nagyon volt kedvem munka után, főleg hogy még eprezni is voltam aznap. De barátnőm rábeszélt hogy deeee menjünk menjünk. Aztán úgy voltam vele hogy miért ne? Sosem megyek sehova, és igenis rámfér egy kis kikapcs. Meló után elkészültünk és kimentünk, bár elég koraiak voltunk mert még semmi sem volt. Haha. Órákon keresztül lézengtünk a városba mint aki nem gyalogolt egész nap az epresbe...áá hiszen okosak vagyunk mi.  A pénteki Csusza nem volt valami nagy szám, alig voltak kinnt, a programok se voltak érdekesek, úgyhogy kb másfél órát kinn sétálgattunk , felültünk egyet a break dancere- aztán jóvan szevasz. Bár az a szerencsétlen búcsús cigány, mert tényleg az volt, fél hétkor mondta azt nekünk hogy hatkor indítják be a gépeket, akkor lehet felülni. Erre fél nyolc után sikerült végre feljutnunk...mondom mivan ez nem ismeri az órát? Felidegesített. Szombaton nem terveztem kimenni, mert a beosztásom...az úgy nézett ki , hogy reggel hatra mentem , fél tizenkettőig. Majd délután fél négyre mentem vissza este tízig.. Rohadt jó nem? Nem értem miért csak engem kell így megszivatni állandóan. Bár a két műszak között másik barátnőm kicsalt hogy menjünk együnk egyet, és nézzük meg a kutyaszépségversenyt. Oké..kimentem, pedig abban a szerencsétlen két órában vagy hányban..aludni akartam egyet, mert totál offon voltam. Nagyon meleg volt, és nem élveztem egyáltalán a kinnt létet, szívesebben maradtam volna otthon. A tömeg is már kicsit nagyobb volt, és annyira melegem volt, hogy már kínosan éreztem magam. Innen visszamentem melóba, mert ugye miért is ne akarnék még dolgozni..elegem van. Senkinek nem kívánom ezt a brutális nagy káoszt, ami a boltban volt..armageddon hangulat, mintha a világvége közelegne, és mindenki mindent kartonszámra vásárolt, megvannak őrülve, kiéhezett vadállatként csaptak le a termékekre.. Gyűlölöm az ilyen napokat, de az motivált hogy kicsit eddződök a balatoni melóra, mert ott minden nap ilyen lesz. Körülbelül kétszer tudtam kiszállni a pénztárból második kasszásként, és akkor is csak annyit hogy gyorsan ittam és kiürítettem a kukámat. Ugye a fesztivál, és persze a két nap bolt nélküli élet okozta ezt az armageddon hangulatot. Az emberek mintha éheznének úgy vásároltak.. Az estéről pedig ne is beszéljünk. Mindenki rohamosan megtámadta az alkohol részleget, mivel este buli volt a Csuszán, és ugye a Lidlben minden olcsóbb. A hajam égnek állt a sok kis taknyostól akik bepróbálkoztak azzal hogy vajon melyik pénztáros adja ki nekik az alkoholt..volt olyan aki még csak 14 volt :D és amikor elkértem a személyit ő hirtelen otthon hagyta..Hát mondom édeskincsem így jártál, engem te miattad nem fognak megbüntetni, úgyhogy vegyél máshol piát ha beakarsz ennyi idősen állni. Általában már 7-8 órakkor annyira előretudunk dolgozni hogy a takarítás háromnegyede készen van, és csak a felmosás marad hátra, de most, még kilenc óra után is pénztárban ültem és szolgáltam ki a sok szerencsétlen alkoholbogarat, akik beállva, piásan kartonszámra vették a söröket.. Még zárás után is volt pofájuk beszökni a kijáraton.. hát velem nem szórakoztok, kizavartam őket a faszba, én biztos nem fogok éjfélig itt rohadni ezek miatt. Úgy hogy ezek miatt szépen elhúzódott minden, így egy órát azzal töltöttem hogy takaríthattam.  Munka után egyik barátom könyörgött hogy menjek ki vele buliba..Sosem buliztam még vele, úgyhogy beadtam a derekam..páromnak azt mondtam még dolgozom, mert mint őt ismerve , nagy vita lett volna ha megtudja hogy kimegyek..nem szereti az ilyen bulikat, és mindig beképzeli magának hogy VALAKI miatt megyek ilyen helyekre..de nem érdekelt most, egy félórát kimentem, mert elkapott a hangulat ahogy a városban szólt a zene, az emberek mászkáltak mint mondjuk pesten egy nagy fesztiválon. A végén már bandástól mentünk, és kénytelen voltam inni velük egy vodka narancsot, aminek igazából nem volt hatása , csak mégjobb kedvem lett.  Nagyon sokan voltak és, annyira jól éreztem magam, olyan jó volt kicsit a tömegen végig sétálni amikor a zene dübörgött és látni a sok embert hogy mindenki bulizik és szórakozik.. Jó érzés volt.  Ezután mi jött? Egy marha jó breakdance, és egy kurva vicces dodgem . Sosem dodgemeztem még, de most rábeszéltek. Éss annyira élveztem hogy egész éjjel képes lettem volna kinn maradni csak azért hogy dodgemezzek.
https://68.media.tumblr.com/63dff0ad4e1212c2c0671a4afdf600e3/tumblr_o2jq14zOmK1uryzeco1_500.gifKinn volt az a lány már délután is aki nagyon tetszik nekem. Vörös haj, rózsaszín overálos ruci..és nekem meg a nyálam is kifolyt majdnem :D Ilyenkor jön a Bebi azonnal kapcsold ki magad verzió. Filmbe illő pillanatot éltem át. A városban körbe körbe járkáló kisvasúton ült, és rámnézett..majd előre..és tudjátok mint a filmekben, boldogan, széles mosollyal kapta vissza a fejét, és még felis állt úgy integetett nekem.. Hú, úgy feldobta az önbizalmam ez a reakció, hogy este írtam neki. Megdicsértem hogy nagyon csinos volt..és bedomtam egy nemtudom milyen szöveget, amiben azt írtam hogy nekem az egész Csuszafeszten egy valami tetszett, az is te voltál xD :D és..a reakció, jó volt. És itt már bebizonyosodott hogy van remény. Azt írta édi vagyok, és hogy igyekszim máskor ilyen csinosba megjelenni előttem. :D Zavarba jöttem kicsit, még jó hogy nem előtte. De örültem hogy megint a megérzésem győzött. Azért akit nem érdekelten a nők, az szerintem nem így reagált volna, tehát most ez miatt is felvagyok dobva, bár még nem tudom mitévő legyek és hogy mit akarok. A lényeg hogy nagyon tetszik és egyre jobban azt érzem hogy kell nekem ez a nő. Megbabonázva érzem magam.

Csütörtökön mentem volna vásárolni a hádába, erre ez a szerencsétlen főnököm egy órás oktatásra beírt engem pont erre a napra amikor pihenős lettem volna..így most mehetek kedden délután, és este fogok hazavonatozni..remek , komolyan annyira mérges vagyok ez miatt hogy ááá elsem tudom mondani. Miért kell mindig keresztbe húzni a számításaimat? Legalább kérdezték volna meg hogy jó e nekem akkor..nevetséges.

Filmek amelyek megérintettek

2017.06.01. 18:18, Bebii

           Néha egy film többet tud jelenti számomra mint maga a valóság..

https://68.media.tumblr.com/c67bd5ae82cfd9f85dbea0bdb5574aff/tumblr_olyao4JjhZ1qmtagno1_500.gif
Inspirálódtam egy újabb bejegyzéshez, nem tudok megülni a valagamon.Valami értelmes filmet kerestem hogy lekössem magam a délutánra, de semmi olyat nem találtam amihez kedvem lett volna. Keresés közben összefutottam azokkal a filmekkel amiket nagyon szeretek és értelmes filmnek is tartom őket.  Egy jó ideje már tényleg olyan filmstílust vettem fel, amiben csak az olyan filmeket tudom értékelni és jó kedvvel megnézni aminek van mondanivalója és értelme. Megnézem a legidiótább vígjátékot is ha arról van szó, de nem hagy bennem különösképpen semmit, és valahogy ezt annyira nem szeretem. Azt szeretem ha a filmnek annyira nagy hatása van , hogy napokig azon tudok gondolkodni hogy igen ilyen is létezik, és érzem azt hogy valamit megváltoztat bennem. Szeretem ha egy film megsirat, mert akkor tudom hogy átjött az üzenet és volt annyira jó hogy megrendítette a világomat. A párom is nagy filmnéző, de megmondom őszintén hogy nem mindig szeretem ha ő választ filmet. Sőt igazából egyáltalán nem szeretem, mert ő képes úgy nekiállni egy filmnek hogy aztsem tudja mi a címe, miről szól és milyen stílusú.. én nem tudok így nekiállni egy filmnek hogy aztsem tudom mi fán terem. Inkább az akciók világában él, én meg pont az ellenkezője..utálom az akció filmeket, taln egy-kettő van amit megnézek, de távol állnak tőlem. Vígjátékok közül is általában a legnagyobb baromságokat szokta nézni, én pedig sokszor érzem azt hogy agyilag lesokkolnak ezek a filmek akkora marhaságok. Én az értelmes filmeket szeretem, amik igenis jelentenek valamit, így most összeszedem a kedvenceimet amik valamilyen szinten befolyásolták az életemet, és megváltoztattak bennem egy két dolgot.


 

Amikor ugrálsz örömödben

2017.06.01. 13:29, Bebii

A boldogság titka a siker, a siker titka pedig a pozitív hozzáállás és az akaraterő összemixelve.
https://68.media.tumblr.com/746a47c8689ccc358491532737e31319/tumblr_oleow9XToW1v7z79bo1_500.gifAzthiszem végre elmondhatom azt hogy igen, sikerült elérnem amit akartam. És 12.-én utazom a balatonra.Amikor ma a főnőkasszony közölte velem, szó szerint öröm táncot jártam a raktárban, a kamera biztos felvette és a bizti őr tuti gyagyásnak tartott, de nem érdekel. Mostanában csak ez járt a fejemben hogy sikerüljön tényleg ez a meló, és tádámm sikerült. Boldog vagyok és már nagyon várom. Azonban előtte még eljárok ugyanúgy eprezni, hogy legyen plussz pénzem. Most tudatosulnak csak bennem a dolgok, hogy még mennyi mindent megkell csinálni jövőhétvégéig. Albérletet kifizetni, amit jövőhéten fogok . Akarok még körmöt csináltatni hogy azért na, szép körmökkel menjek már el , hiszen hosszú hetek óta nem rágom már, és direkt azért hogy végre tudjak műkörmöket csináltatni. Jó persze ez még a kisebbik gondom.  Azon gondolkodtam hogy hogyan tudnám megoldani a rezsi fizetést, miközben távol vagyok, mert ugye általában a tulajnak adom a pénzt a csekkel együtt. Ezt is elkell valahogy intéznem , ne az utolsó pillanatban kelljen majd gondolkodni hogy hoppsz mi a francokat csináljak. Elkell jutnom mindenképpen a hádába, hogy betudjak szerezni magamnak balatonra illő nyári ruhákat, mint például valami jóképű és érdemleges rövidnadrágot, mert még mindig a rövidnacik száma a kollekciómban az nulla. Egyszerűen nem jutok oda hogy olyan szerezzek be amiért nem sajnálom kiadni a pénzt. Gondolataimban már elkezdtem összepakolni, és rájöttem arra hogyha úgy akarok utazni , hogy mindenem amire szükségem van ott legyen velem, és kényelmesen érezzem magam a pár hét alatt, szerintem kevés lenne 5 bőrönd.. és igazából bőrőndöm is csak egy van :D Paff. Nem tudom hogyan lehetséges megoldani azt hogy egy bőrőndbe beleférjen minden ami kell.. Nagyon nagyon koncentrálnom kell arra hogy a létszükségletet cipeljem magammal..ami szerintem úgy sem fog összejönni. Gondoltam kellene vinnem a laptopot is , hogy azért valami elfoglaltságom legyen unalmasabb napjaimban, és ehhez pedig szükségem lenne egy laptoptáskára is. Fú annyi mindent kell vennem hogy már a fejemben a káosz egyre jobban akar kitörni. Azthiszem fogok írni egy listát, mi az amit vennem kell, és mi az amit vinnem ..

Elmezavarodottság legelső jelei mutatkoznak rajtam. Megint olyan dolog amit egyáltalán nem értek, és tiltakozom is ellene, de valahogy hiába. Rájöttem arra hogy nekem tetszik a főnőköm..mármint a főnökasszony..és nem akarom hogy tetszen!!! NEM. Miért is? Elösször is, mert egy rohadt vén tyúk hozzám képest, ami azt jelenti hogy jóval 40 fölött van.. másodszor pedig nem vagyunk egy világ, ő a milliomosok partyjában szürcsölgeti a méreg drága kis koktélokat, én pedig örülök ha egy hónapba egyszer a haverokkal otthon megiszok egy sommersbyt.. meg nem mellesleg eléggé kétszinű és bunkó személyiség. De baszsus, még is valahogy azt érzem hogy nekem bejön és felizgat.. Nemtudom miért. Alakra végülis egész jó, mert sokat foglalkozik a külsőjével, formás fenék (nagyon formás) szép barna bőr..( ami egy gyenge pontom )... és stb. És nagyon fejbe akarom lőni magam hogy nekem megint valaki olyan tetszik aki teljesen ellentmond az ideálomnak. Bár igazából többen is jegyezték már meg hogy lehet hogy leszboszi a főnőkasszony, mert sokszor furán viselkedik..Én egyébként simán kinézem belőle, sőt olyan domina stílusa van..talán ezért is tetszik valahol...
https://68.media.tumblr.com/a7a791edfb85c7cfaf72bc3b0d078844/tumblr_o9f0uowM6X1v8ykago1_500.gifAnnyira nem szeretek akkor dolgozni amikor a nagyfőnőkuraság bennt van a boltban.. Szerintem sokan vannak vele úgy hogy olyankor mindig mindenre a legpontosabban odafigyelnek, és sokszor zavarban is vannak és kiesnek a rutinból..Én például nagyon koncentrálok hogy centiméterre pontosan kirakjam a szerencsétlen árut, de sokszor viszont csak állok és gondolkodom na most mit csináljak, mert annyira zavarban és kellemetlenül érzem magam hogy kiesek az adott ritmusból és elvesztem a fonalat. Tudjátok ez a megfelelési kényszer, amikor annyira jó akarsz lenni hogy már az erőlködéstől inkább csak hátráltatod saját magad és visszafele esel..Na hát én így vagyok. A másik dolog, gyűlölöm amikor magyaráz nekem valamit.  Külsőre, egy állandóan öltönyben járó, alig 30 éves, full jó pasi , de amikor megszólal akkor nem értek semmit, mert állandóan a legbonyolultabb szaknyelvvel próbálja elmondani amit akar. És én csak bólógatok és helyeselek, mintha érteném...az a szerencsém hogy nem kérdez vissza mert akkor aztán koppanék hogy nem értettem semmit abból amit mondott xD Azért ma egy kicsit csalódtam, mert vártam hogy behív az irodába és elmondja nekem a balatoni melóval kapcsolatban a részleteket,de nem szólt semmit.

Ma megint temérdek mennyiségű extradegenerált.vásárlókkal voltam körülvéve, és rákellett jönnöm hogy sokkal jobban teszem ha inkább magamban forrok fel az idegtől, mintha kinyitnám a számat. Minimum 20-szor játszották el velem azt hogy, bezártam a kasszámat, és zárás után is direkt oda pakoltak hozzám, miközben a másik üres volt... Ennek a fele látta hogy bezártam, de szándékosan pakolt fel, a másik fele pedig megint ment a vakvilágba mint egy sehallselát idióta, és baszta felemelni a fejét hogy felnézzen a villogó piros lámpámra. És akkor ne legyél ideges Bebi, amikor hátul meg vár rád a kurva nagy raklap hogy egyedül kipakold... Áhh...agyfasztkapok.

Néha már minden sok

2017.05.31. 18:28, Bebii

Amikor azt érzed hogy még a levegő vétel is annyira nehezedre esik mintha egy két tonnás súlyt kellene megemelned minden erőlködés nélkül..
https://68.media.tumblr.com/6fd37c6d27ecb8c6492bbe98b88bef7d/tumblr_o42u7w4hwH1sqh6yeo1_500.gif

Ha a mai napomat kellene jellemeznem, akkor szerintem a legjobb szó a szerencsétlenség lenne. Én mint a szerencsétenség királynője, szépen beindítottam a lavinámat, és végig kísérte minden percemet. Ma reggel biciklivel mentem dolgozni a páromtól, ami úgy kb 10 km.  Eddig minden szép és jó volt. Hazamentem munka előtt még, hogy átöltözzek és hajat mossak mivel a samponom otthon maradt. Arra gondoltam hogy azzal a nemtudom milyen nevű fésűvel kicsit megformázom a hajamat, tudjátok ez a henger alakú lófasz, amivel csavarni is tudod a hajadat. Tök jól is ment, erre basszus azt veszem észre hogy úgy beszorult a hajam, hogy már a sírás elkapott a gondolattól hogy ha nem birom kiszedni lekell vágnom azt a hatalmas részt. Nem akartam levágni, egyáltalán nem. Fésűvel a fejemben pedig utcára menni valahogy ultra gáz lett volna, így a készülődésem felét azzal töltöttem hogy majdnem szálanként húzigáltam ki a hajamat a fésűből. A negyedét akaratlanul is kitéptem, és annyira fájt már a fejbőrőm hogy elmondani nem tudom.  Szóval a napom így kezdődött, ami még nem ért véget. A reggeli munkában, húspakolás közben ismét hoztam a formámat. Két rekesz hússal a kezemben próbáltam sietni hogy elvigyem a helyére, erre lépés közben azt veszem észre hogy csúszik a lábam előre, nem tapad meg a talajon...megállok, nem látok előre a rekeszektől..lépés újra.. megint csak csúszik,de mostmár nem birtam megállni. A lábam csúszott előre , dobtam egy spárgát, és így oldalasan , majd hátrafele , rekeszek a levegőben, én pedig a földön landoltam....Hát gyönyörű vagyok mondhatom..Komolyan elnem hiszem hogy sikerült ekkorát esnem.  Miközben tápászkodtam fel a munkatársam nézett és röhögött rajtam, majd később megjegyezte hogy BreakDance-nek fog hívni..mondom kösszi , hatalmas lávyú neked. A lábam kurvára fájt a spárgázástól. Esés után kiderült hogy én idióta ott hagytam egy üres rekeszt amibe sikeresen beleléptem..és ezért csúsztam el ilyen szépen.. saját hibámból történt, mivel mindig szana széjjel hagyok mindent, és most itt az eredménye. jó, így visszagondolva tök vicces már, de akkor azért annyira nem nevettem. Itt már a kedvem leugrott a nulla alá, pedig olyan jó kedvem volt amikor megláttam a parkolóban hogy nincs itt a főnőkasszony kocsija, de tényleg tökre feldobta a hangulatomat hogy nem kell vele dolgoznom, erre tessék, Bebi nagy esése mindent elszúrt.  

A kasszázásban sem voltam ma a legprofibb, sőt kifejezetten szarul végeztem a munkámat. Már az első 10 percben amikor beültem, elbasztam valamit. És nagyon lámpalázas lettem hirtelen, mert annyira felgyülemlett a sok ember a kasszánál hogy beképzeltem magamnak hogy mindenki azt nézi hogy én mekkora balfasz egyed vagyok, és mit szerencsétlenkedek a pénztárban. Egy órán belül legalább 5 ször ütöttem be olyan dolgot amit igazából nem kellett volna, és ilyenkor mindig kell vezetőt hívni hogy kitudjuk törölni..Komolyan már szinte érezni lehetett hogy a vezetőhelyettes munkatársamnak teljesen kivan a kukija velem, és hogy szive szerint felpofozna..Nekem ez jött át az egész hangulatából ,hogy reménytelenül balfasznak tart a mai napon. Nagyon gázul éreztem magam, és akkor persze még rá tett az is hogy zavaromban rossz csengőket nyomkodtam, és a vezetőt hívtam a kasszához..ez kellett még hogy magyarázkodjak ..és ha ez még mindig nem lenne elég, kifogtam egymás után három olyan vásárlót akik sikeresen olyan terméket hoztak el, amin nem volt vonalkód..így hát én, mint egy őrült pszichopata , futkozhattam gyorsan hátra hogy megkeressem a kódokat..így hát negyed órát állt a sorom, én meg mint egy kergetyúk rohangáltam a boltban.
https://68.media.tumblr.com/ebb69fdabb19848b71ac6a11221e41b6/tumblr_ojqum4qLD41uk0b2wo1_500.gifMa van a párom születésnapja, és otthon hagytam az ajándékát, úgy hogy megint csak egy congratulation nekem..Mellesleg pedig sikeresen lerombolódott az itthoni hangulat is, körülbelül 20 percenként valamin összeveszünk. Ilyenkor mindig elkapnak az olyan érzések hogy vajon jó döntést hoztam amikor ismét megstam a kurva ezredik esélyt? Nem tudom miért ezek jönnek fel elösször, talán csak az idegesség az oka, meg a mai napon gyűjtött sok feszültség. De ez se jó jel hogy egyből ilyenekre gondolok, nemhogy inkább azon lennék mivel tudnám oldani a vitát és megoldani a problémákat.. Egyszerűen nincs kedvem semmihez, nem akarok se takaritani, se semmit csinálni, és ezt szóvá tette. De nem érdekel, egyszerűen ez a hét, meg a mai nap kicsit már sok. Minden nap meló, szabis napokon is eprezek, nem pihenek semmit, úgyhogy az életkedvem és a hangulatom elment nyaralni jó messzire és nem tudom mikor jön vissza...remélem minél hamarabb, mert ilyenkor sajnos én is harapósabb vagyok, és nem birom befogni a számat. Főleg ma nem kellene ilyennek lennem amikor a születésnapja van. Szégyellem is magam hogy vitázni kellett, de talán még van idő helyre hozni.

UI: A betűkiemeléseket sem volt kedvem megcsinálni, túlságosan is önsajnálkozó módba kapcsoltam, és ilyenkor nincsn türelmem és kedvem semmihez. Elnézést, remélem nem válik rendszeressé.

My favourite PC games

2017.05.30. 18:27, Bebii

Amikor egy virtuális világ magába szívja minden energiádat, és teljesen átveszi feletted az irányítást.
https://68.media.tumblr.com/767354ec271776ca4b74d7b64f111cdf/tumblr_olo4tjdsit1rcqnnxo1_500.gif

Ki ne ment volna keresztül a számítógépes játékok korszakán?Amikor még hajnali négykor azt veszed észre hogy nagyban nyomod a Sims2-t, vagy éppen egy kemény versenyben vagy a Need For speedben...Igen, ismerős az érzés...amikor nem alszok semmit mert annyira de annyira akarom folytatni, mintha az életem múlna rajta. Körülbelül 9 éves lehettem amikor megkaptam életem első számítógépét. Eleinte még nem volt internetem, körülbelül egy évig, így a számítógépezés első korszakában a játékokkal ismerkedtem. Később amikor már volt internet, akkor egy kicsit szüneteltek a játékok, de nem sokáig, mert amikor felfedeztem a letöltésnek a lehetőségét és a fortélyait , akkor elő szeretettel töltögettem le különböző játékokat vagy pedig bővítgettem a már meglévőket. A bejegyzésem ötletét az előző bejegyzésemből invitáltam elő, és egy kicsit motivált a nox-orcana.gp n található bejegyzés a pc játékokról. Most pedig szeretném nektek megmutatni azokat a játékokat amelyek rabul ejtették a szívemet , és szerepet játszottak a számítógépes korszamokban. Elég meghatározó szerepet, vagyis ezek is részese voltak a gyermek-illetve tini koromnak.

Állásajánlat - a nagy lehetőség

2017.05.30. 12:10, Bebii

Ha adódik egy olyan lehetőség, amivel kilépsz a szarból, akkor ragadd meg, és ne félj bele vágni új dolgokba
https://68.media.tumblr.com/520903895319be62450cd4148e92ebf2/tumblr_nj5kju8hMu1qzft56o1_400.gif.Ismét egy élménybeszámolóval gyütteeem haha. Nos, már igazából régebb óta tudtam a dologról, de addig nem akartam róla beszélni amíg biztos nem lesz. Szóval, ugye én Lidl dolgozó vagyok, és kiderült hogy minden nyáron van egy olyan lehetőség  hogy különböző boltokból felkérnem embereket hogy menjenek szezonális munkára a Balatoni Lidl boltokba.Nekem egy munkatársam megsúgta hogy engem is felakar kérni a főnők, de amíg ő maga nem beszélt nekem erről addig inkább kussoltam minden téren, hátha csak egy kósza pletyka. DE. DE. ....tegnap eljött a nagy pillanat amikor a közvetlen felettes főnőkasszonyom behívott az irodába és a saját maga , lekicsinylő és nagyképű stílusával beadagolta nekem a sztorit majd mondta hogy hívjam fel a területi vezetőt, vagyis a nagy főnőkurat. Megmondom őszintén ahogy a főnőkasszony előadta annyira de annyira hangulatromboló volt a dolog hogy hirtelen szerintem mindenki aztmondta volna hogy "na kössz az ajánlatot nem kérek belőle. " De amikor felhívtam a nagyurat, akkor változtak a dolgok a fejemben. A dolog lényege az hogy : három illetve négy hétre lehet elmenni a balatoni lidlikbe dolgozni, kiemelkedő 8 órás szerződéssel, ami azt jelenti hogy sokkal de sokkal több a fizetés mint mondjuk egy átlagos nyolc órás fizu. Megmondta kerek perec, hogy három-négy hét alatt 190-200 ezer ft ot kapnék kézbe, mint nettó, és erre még kapnám a magasabb juttatásokat. És ez mellett a cég kivett egy hatalmas apartmant, ahol ingyen lakhatunk. A bejárást nem fizetik, ezért is van ez így megoldva hogy ottalvós a dolog. Szóval, én úgy gondolom hogy ez az az ajánlat amire éppen szükségem van minden téren. Pénzügyileg főleg, meg úgy átlagban is, hangulat illetve életszínvonal javítóképpen. Ott a balaton, nyár van, végre én is kitörhetek a saját komfortzónámból és egy kicsit élhetek. Mert egy életem van és ezt szeretném kihasználni. Szeretném magam kipróbálni új helyeken, és elmondani azt hogy " IGEN én is melóztam a balcsin." Mert szerintem ez tök jó dolog hogy az ember egy kicsit változtat a megszokott életritmusán. Azonban félek is, félek mert a balatoni szezon munkák mindig kurva kemények. Erről is volt szó hogy biztosan előfordul majd a kemény túlóra, és számíthatok a legbrutálisabb forgalomra..Ettől az egytől tartok. Az új csapat annyira nem zavar, mert én egy könnyen beilleszkedő embernek tartom magam, és bízok benne hogy ezzel nem lesz probléma. De a maga a munka egy kicsit megrémiszt.  Ma estig kell választ adnom a főnőkúrnak, és már biztosra is veszem hogy igent fogok mondani, mert ezt a nagy lehetőséget nem fogom kihagyni. És, már csak azért is megcsinálom, mert a főnőkasszony fintorogva közölte velem hogy " én nem mondok inkább semmit ".  És ő szerinte nem tudom megcsinálni. De tudjátok mit mondok én erre? Hogyha a vérem folyik végig a kasszazónán , akkor is megcsinálom, és megmutatom hogy igen képes vagyok rá. Mert engem ilyen fából faragtak, és ha akarok valamit akkor megcsinálom, főleg ezért a beszólásért.. Mert tudom hogy tényleg már a véremet fogom kiizzadni, de akkor sem érdekel. Én ezt akarom, és felkészülök arra hogy mit vállalok. Tisztában leszek vele, nem úgy megyek oda hogy "jaaaa bocs azthittem csak két ember jön be vásárolni " :D Naa neeeem. Szóval ez a szituácó. Az sem érdekel hogy a munkatársaim mit fognak modani, mert én döntök így és nem ők. A főnőkúr biztatott , és nagyon jól esett, felpörgette a hangulatomat. Június elején mennék elvileg..de pontos dátum még nincs. Izgulok de várom is. Még annyira nem tudatosult bennem maga a munka, csak a gondolat hogy balatonra megyek dolgozni, ez annyira nyári és pörgős hangulatot ad a mindennapjaimnak. Sőt még a páromnak is betudtam ezt szépen lassan adagolni, igaz azt hazudtam hogy kötelező xD de nem baj, mert így nem fog veszekedni hogy miért hagyom el őt pár hétre... azért babám mert ez egy nagy lehetőség, amiből jó pénz jön a zsebembe.
https://68.media.tumblr.com/78e4dde48023299f1ad2fc86d9cf74d6/tumblr_nx6vivqcbM1sqoxfvo1_500.gifMa is voltam epret szedni, de a mai hangulatot szétbombázták a magukat mindenkinél okosabbnak tartó falu pletykafészkei, akik azzal foglalkoztak hogy mi hogyan dolgozunk. Elmentünk pisilni, és komolyan beugat, értitek beugat????? " lányok ti mikor fogtok kiérni? kiértek egyáltalán? mert rohadtul nem úgy néz ki". Khmm...nem kellett több. Megmondtuk hogy elösször is, úgy gondolom nem sietünk sehová, másodszor is, nem hinném hogy itt két főnők lenne, van mi nekünk saját főnőkünk akinek ha valami nem tetszik majd ő szól. Mindenki foglalkozzon a saját sorával. És nem mellesleg egy rekesz epret szedtem össze a pofázó nő sorában amit elhagyott...és akkor az ilyen ember szólja meg a másikat. Egyáltalán azt nem értem mire jó beszólni? Engem sem érdekel a másik hogy dolgozik, mert én a saját munkámmal tőrődök. Utálok ilyen emberekkel dolgozni, de komolyan..egy senki, mert tényleg az..és megmer szólni úgy hogy életében annyit szólt hozzám összesen hogy szia.. hát a hajamat nekibaszom a falnak mindjárt....

Voltam eprezni

2017.05.28. 19:18, Bebii

Nem hittem volna hogy egyszer eljön az a nap is amikor már undorral nézek a kedvenc gyömülcsömre az eperre...
Egy kis élménybeszámolóval készültem, és szeretném elmesélni nektek a mai napomat.Igazából az egy év alatt amióta dolgozom, most lett volna a második rendes szabad hétvégém..Vagyis csak lett volna,mert persze nekem ilyenkor is munkát kellett vállalnom.Ugye most van az eperszezon, és úgy gondoltam hogy jól jönne egy kis plussz pénz, így hát bevállaltam hogy szabadnapokon eljárok én is eprezni. Ma volt az első napom. Még sosem szedtem epret, így egy kicsit tartottam tőle mert tudtam hogy milyen lesz. Reggel hatra mentem egy barátnőmmel,és amikor megláttam hogy mennyien vannak hát körülbelül a mindjárt ledobom a hajam érzés elkapott. Minimum negyvenen szedték az epret, olyan hosszú sorokon hogy nem láttam a végére. Na mondom Bebi , te sem tudod mit vállaltál. Az eper szedés úgy nézett ki, hogy kaccsal együtt , válogatva kellett szedni. Kicsi, nagy, eldeformálódott. Basszus, voltak akkora eprek mint a tenyerem...egy evésre jól lehet vele lakni. Gyönyörű szép eprek voltak, és már az első órában annyit ettem hogy a reggelim meg is volt :D Szóval, ilyen kis műanyag tálcsikákba szedtük ( barátnőm szakkifejezése a tálcsi ) , amiket majd bekellett rakni egy rekeszbe. Egy rekeszbe 9 tááácsi fért el. Mindenki kapott egy számot, amit rákellett ragaszgatni a rekeszekre hogy tudják hogy melyik munkás szedte. Én az 57-es számot kaptam.Szóval igazából megmondom őszintén hogy kurvára nem haladtam semmit, mert annyi sok eper van hogy nem győztem szedni... Reggeltől délután egyig 11 ládát szedtem meg, ami egész jó ahhoz képest hogy mások ilyen 4-5-6-7 ládikával eredményeztek. És ugye itt nem az számit mennyit haladsz hanem hogy mennyit szedsz, mivel teljesítményre fizetnek . Úgy összeségében egész jó volt, mert nem volt az a rohadt nagy szigor hogy ne állj meg, ne egyél, ne cigizz...akkor álltunk meg amikor akartunk, bezsélgettünk a főnőkkel, aki mellesleg egy jó barátom is ..és tök furi volt hogy a főnőköm lett bizonyos napokon :D Az emberek is egész normálisak voltak, volt egy vicces humorherold gyerek, akin állandóan , de tényleg állandóan röhögtem mert amit az asszonyával műveltek..hát nem lehetett nevetés nélkül kibírni..már megis kérdeztem tőle hogy mivan bekented magad nevetgéllel vagy mivan veled? A munkámra visszatérve, szerintem jól dolgoztam ahhoz képest hogy életemben elösször munkálkodtam eperföldön. A héten még többször menni fogok, és remélem mégtöbb ládával sikerül szedtem. Ami viszont a fizikai állapotomat illeti, hát nem fogok hazudni..alig birok mozogni, a derekam síkít a fájdalomtól, és a hátam...nah ..no comment..olyan égett mint egy két napig sütött hús...az arcommal együtt. Ja és mellesleg hogy jártam? Hogy hogyan?? :D Ugye én rajzolom a szemöldökömet..mindig mindenkor akárhova is megyek..hát basszamegakutyameganyúl...az arcom is leégett és a szemöldök helye tiszta fehér basszaaaaaameeeeeg. Nagyon gáz, úgy hogy holnap a munkahelyemre menet valamit kell kezdenem a fejemmel ,mert én így benem ülök a pénztárba az biztos.  De legalább remélem ha lemegy az égés akkor barna leszek..ennyi hasznom azért legyen már ebből XD. ..Az eperre visszatérve, kiváncsi leszek hogy mennyit fogok ezzel keresni, mert állítólag, körülbelül a 11 láda amit szedtem..az olyan 5-6 ezer körül van. Ahhoz képest hogy máshol meg órabérbe kapsz 500 ft-ot, és 10 órát kell dolgoznod hogy meglegyen az 5ezer.. szerintem egész jó.  Hozzá kell szoknom ismét az ilyen kinti munkához mert érzem magamon az izomláz kialakulását és a hirtelen megterhelést. Általában az első nap a legszarabb, de remélem kedden már jobb lesz. Holnap tutira kivan írva számomra a biztos halál a boltban, főleg reggel amikor pakolni kell... szerintem a görcs is össze húz amikor rakom a zöldséget..na mindegy , én vállaltam hát megcsinálom. Ja és legalább tudtam szedni egy jó zacskó epret itthonra, még anyuéknak is vittem belőle. Szerintem egy ideig nem kell epret ennem, mert annyit ettem amennyit életemben eddig soha..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben